Home > Ben jij bij de strijd met koploper Heracles op zaterdag?
NIEUWS
Ben jij bij de strijd met koploper Heracles op zaterdag?
13 november 2022

Nog één wedstrijd te gaan voordat de competitie gepauzeerd wordt. Op zaterdagavond gaan we naar Erve Asito in Almelo, waar we het opnemen tegen koploper Heracles! Ben jij erbij? Kaarten zijn nu te koop! Voor deze uitwedstrijd gelden de volgende regels:

Voor deze wedstrijd geldt een verplichte AUTO-combi.
Kosten autocombiticket € 6,00, maximaal 1 kaartje per persoon.

Kaartverkoop loopt van zaterdag 12 november 2022 09.00u t/m vrijdag 18 november 2022 18.00u.

Op zaterdag 19 november om 16.45u kunnen de omwisselbiljetten worden omgewisseld voor de toegangstickets. Dit vindt plaats aan de voorzijde van de Fanshop TOP Oss aan de Nelson Mandelaboulevard 24.

Spandoeken mogen, maar moeten wel worden gemeld bij veiligheid@toposs.nl

Indien er vlaggen meegenomen worden, dienen deze bij de kaartcontrole/fouillering ter controle aan de hoofdsteward van Heracles Almelo aangeboden te worden. Landen-vlaggen waarvan redelijkerwijs kan worden aangenomen dat deze discriminerend, beledigend en/of provocerend kunnen zijn, dienen op het eerste verzoek van Heracles Almelo direct verwijderd te worden.

  • Trommels mogen mee.
  • Op het gehele complex van Heracles Almelo geldt een rookverbod.
  • Er mag géén eigen drank worden meegenomen.

Kaarten voor onze uitwedstrijden zijn alleen beschikbaar voor supporters in het bezit van een uitreispas. Controle op bezit van ticket en uitreispas wordt uitgevoerd.

Geldig legitimatiebewijs verplicht.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...