Home > Henry van Zandvoort Electrotechniek B.V. is de wedstrijdsponsor van TOP Oss – NAC Breda
BUSINESSNIEUWS
Henry van Zandvoort Electrotechniek B.V. is de wedstrijdsponsor van TOP Oss – NAC Breda
18 januari 2023

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is de wedstrijdsponsor voor de wedstrijd tegen NAC Breda

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is in 1997 door Henry (van Zandvoort) opgericht. In het begin was het bedrijf gevestigd in een woonhuis in Geffen, inmiddels heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt dat het al twee keer is verhuisd

Er kan dus wel gesteld worden dat het bedrijf goed loopt, maar wat doen ze nou eigenlijk? H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is gespecialiseerd in: electro, beveiliging, data, domotica en inspecties.

Maar wat houdt dit nou daadwerkelijk in, H. van Zandvoort Electrotechniek is een veelzijdig bedrijf wat op verschillende vlakken actief is. Bijvoorbeeld voor het ontwerpen en installeren van zwakstroominstallaties, data-installaties en telecommunicatie installaties. Mocht dit niet zijn waar u naar op zoek bent, dan kunt u ook voor vele andere opdrachten zoals APK-inspecties voor woningen en het installeren van geluidsinstallaties bij H. van Zandvoort Electrotechniek B.V terecht.

Henry bezocht zelf al jaren TOP Oss en sinds zijn thuisdorp bij de gemeente Oss hoort, voelt hij zich nog meer betrokken bij de club. Keeperstrainer en commercieel manager Ronnie Buitenkamp is blij hem vrijdagavond weer te mogen verwelkomen: “Henri van Zantvoort is met zijn succesvol bedrijf al meerdere jaren als wedstrijdsponsor aan TOP Oss verbonden. Voor zijn loyaliteit zijn wij hem en zijn team enorm dankbaar. Namens spelers , staf en medewerkers wensen wij van Zantvoort electrotechniek een sportief maar bovenal gezellig TOP avondje uit toe!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...