Home > Henry van Zandvoort Electrotechniek B.V. is de wedstrijdsponsor van TOP Oss – Almere City
BUSINESSNIEUWS
Henry van Zandvoort Electrotechniek B.V. is de wedstrijdsponsor van TOP Oss – Almere City
21 april 2022

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is de wedstrijdsponsor voor de wedstrijd tegen Almere City

H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is in 1997 door Henry (van Zandvoort) opgericht. In het begin was het bedrijf gevestigd in een woonhuis in Geffen, inmiddels heeft het bedrijf een enorme groei doorgemaakt dat het al twee keer is verhuisd

Er kan dus wel gesteld worden dat het bedrijf goed loopt, maar wat doen ze nou eigenlijk? H. van Zandvoort Electrotechniek B.V. is gespecialiseerd in: electro, beveiliging, data, domotica en inspecties.

Maar wat houdt dit nou daadwerkelijk in, H. van Zandvoort Electrotechniek is een veelzijdig bedrijf wat op verschillende vlakken actief is. Bijvoorbeeld voor het ontwerpen en installeren van zwakstroominstallaties, data-installaties en telecommunicatie installaties. Mocht dit niet zijn waar u naar op zoek bent, dan kunt u ook voor vele andere opdrachten zoals APK-inspecties voor woningen en het installeren van geluidsinstallaties bij H. van Zandvoort Electrotechniek B.V terecht.

Henry bezocht zelf al jaren TOP Oss en sinds zijn thuisdorp bij de gemeente Oss hoort, voelt hij zich nog meer betrokken bij de club. Daarom heeft besloten om sponsor te worden. Met plezier, want hij treft hier regelmatig veel van relaties voor een gezellige avond.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Wil jij werken bij TOP Oss?

Heb jij altijd al gedroomd van een baan binnen het betaald voetbal? TOP Oss zoekt verschillende mensen om het team te versterken. Van horecamedewerker tot marketing/communicatie, op...