Home > Haegens Kraanverhuur en TOP Oss hijsen de vlag op nieuwe samenwerking
BUSINESSNIEUWS
Haegens Kraanverhuur en TOP Oss hijsen de vlag op nieuwe samenwerking
11 augustus 2021

De kick off van het nieuwe seizoen is reeds begonnen, na de winst op Excelsior is er reeds binnen TOP, op gebied van Business to Business, nog een overwinning aan de Palmares toe te voegen.

“Haegens denkt graag mee… verder en hoger.”

Foto’s: Goud Fotografie & www.haegenskraanverhuur.nl

Haegens Kraanverhuur gaat de Business Club versterken. De gedreven ondernemer uit Elsendorp, is de tweede generatie van dit familiebedrijf en de derde generatie werkt reeds ook al mee in het bedrijf.

Haegens Kraanverhuur BV is opgericht in 1982 en door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgrote kraanverhuurder met veel ervaring in zowel het kraanverhuur als het transport.

“Haegens denkt graag mee… verder en hoger.”

Stijn Haegens: “Ik ben fervent sportliefhebber en combineer graag sport met business.
Koos Spierings van Spierings Torenkranen is binnen TOP Oss al een bekend gezicht. In ons machinepark hebben wij op het moment 6 Spierings torenkranen lopen en de zevende is onderweg. Daarnaast is mijn vrouw werkzaam hier in het Osse Kuipje op de commercie en communicatie, dus was dit balletje snel rond.”

Peter: “Super dat zo’n jonge ondernemer zich aan de club verbindt. Sport, Business en Fun combineren is precies waar we binnen TOP voor staan, Tot Ons Plezier.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...