Home > Groeten uit Zeist; terug naar Oss
TOP Oss TV
Groeten uit Zeist; terug naar Oss
13 juli 2018

Het trainingskamp in Zeist zit erop. Het waren nuttige dagen met een hoop trainingsuren, maar er was ook zeker ruimte voor ontspanning. De KNVB Campus biedt beide.

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Van de velden tot de kleedkamers. En van het hotel tot het eten.

De technische staf had vijf trainingen in petto en volop de tijd om met de jongens op te trekken. Die konden op hun beurt ontspannen op de kamer, Kroatië – Engeland kijken, Zeist verkennen of opgaan in een spannend (en lang) FIFA-toernooi. Kortom, beste dagen voor de teamgeest.

Pijntjes
Morgen om 14.00 uur wacht het oefenduel met FC Dordrecht. Er zijn een aantal jongens voor wie deze wedstrijd te vroeg komt. Ferry de Regt is nog niet helemaal hersteld van zijn blessure. Hij is er sowieso niet bij. Verder kampen de afwezigen met lichte klachten.

Maak kennis met Ladan en Asmelash
Twee spelers die in Zeist waren, zijn nieuwkomers Delano Ladan en Hennos Asmelash. Twee jeugdinternationals die tot 2020 bij ADO Den Haag onder contract staan en sinds maandag bij ons zijn. Wie zijn deze twee talenten?

TOP Oss TV sprak met ze.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wie gaat er mee naar Leeuwarden?

Op vrijdag 1 maart maken we een mooie trip naar het hoge noorden. Op de vooravond van de carnaval is SC Cambuur de tegenstander. Je kunt je inschrijven voor een busreis of de autocombi....