Home > Grad Damen tekent voor twee jaar in Oss!
NIEUWS

Grad Damen tekent voor twee jaar in Oss!

11 augustus 2020

Vandaag mogen we bekend maken dat Grad Damen (22) voor twee jaar getekend heeft bij TOP Oss. De middenvelder is al geruime tijd actief in Oss. Hij heeft nu definitief zijn trouw aan de club getoond door een krabbel te zetten onder een twee jarige overeenkomst.

Foto’s: Bert van Berkum

De 22-jarige middenvelder was afgelopen seizoen al te zien in het rood-witte shirt. Hij voetbalde op amateurbasis in Oss. Zijn kwaliteiten worden erkend door de clubleiding, waardoor hij vanaf nu contractspeler is bij TOP Oss. Eerder voetbalde Damen voor onder andere Helmond Sport en NAC Breda.
Technisch directeur Peter Bijvelds over deze ontwikkeling: “Ik ben hier erg blij mee. Grad is een speler met veel technisch vermogen en spelintelligentie, waar ik zelf heel erg van houd. Hij zit karakterologisch uitstekend in elkaar en heeft de ambitie om te laten zien dat hij tot de beteren in onze competitie behoort.”
Grad Damen geeft aan blij te zijn met het vertrouwen dat de club hem geeft. “Ik heb vorig jaar de kans gekregen mee te trainen en wedstrijden te spelen. Dat is mij goed bevallen en ik ben er klaar voor om er dit seizoen een mooi seizoen van te maken!”, aldus Damen.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...