Home > Grad Damen keert terug in Oss
NIEUWSTOPIC
Grad Damen keert terug in Oss
2 september 2023

Er is nog een versterking te melden die voor de transferdeadline is rondgekomen. Middenvelder en bekende van de club, Grad Damen (26) is wederom TOP Oss-contractspeler voor dit huidige voetbalseizoen 2023/24 en met de optie op nog een seizoen.

Damen met ervaring bij Helmond Sport en NAC Breda is blij dat hij weer bij TOP kan gaan voetballen. “Mijn eerdere periode in het Frans Heesen stadion is mij goed bevallen en ik sta klaar weer voor TOP te gaan strijden! Na mijn periode bij het Australische Dandenong Thunder SC eerder dit jaar, ben ik blij weer in mijn provincie Brabant te kunnen gaan voetballen”, aldus Damen.

Linton Posthumus, TD van TOP Oss is content met de terugkeer: “Grad heeft ervaring in de KKD en is een linksbenige verbindende middenvelder met een goede pass en overzicht in zijn spel. Daarnaast scoorde hij 13 goals als middenvelder voor zijn club op 2e niveau in Australië. Welkom terug, Grad!”

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...