Home > Giovanni Büttner naar TOP Oss; Ferry de Regt vertrekt alsnog
NIEUWS

Giovanni Büttner naar TOP Oss; Ferry de Regt vertrekt alsnog

1 juli 2019

TOP Oss heeft Giovanni Büttner aangetrokken. De 20-jarige middenvelder was de afgelopen dagen al op proef en sluit nu definitief aan. Hij komt transfervrij over van Go Ahead Eagles.

Büttner speelde vorig seizoen namens de Deventernaren één duel in de Keuken Kampioen Divisie en dat was nota bene in Oss. “Giovanni is een energieke speler. Hij is erg gedreven en wil zich hier bewijzen. Die kans krijgt hij”, vertelt directeur Peter Bijvelds kort over de aanwinst.

Ferry de Regt verlaat TOP Oss na twee seizoenen.

Het zingt al even rond; tegenover de komst van Büttner staat het vertrek van Ferry de Regt. De verdediger, die onlangs nog een amateurcontract tekende, verkast naar Helmond Sport. “Hij wilde zich na anderhalf jaar blessureleed bewijzen en de club terugbetalen”, reageert Bijvelds. “Hij zou daarbij uiteraard vrij man zijn als hij ergens een profcontract zou kunnen tekenen. Het is voor ons een tegenvaller dat het nu ook gebeurt.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

RKC Waalwijk glipt laat voorbij TOP Oss

TOP Oss heeft ook haar derde oefenduel verloren. Na Excelsior (3-1) en Willem II (2-0) was ook RKC Waalwijk te sterk. Het elftal van Fred Grim won dinsdag met 0-1 dankzij een late...

Willem II wint met 2-0

TOP Oss oefende zaterdag opnieuw tegen een sterke opponent en voor de tweede keer ging de vriendschappelijke pot verloren. In Oisterwijk was Willem II te sterk. Vangelis Pavlidis...