Home > Giovanni Büttner blijft bij TOP Oss
NIEUWS

Giovanni Büttner blijft bij TOP Oss

3 augustus 2021

TOP Oss heeft Giovanni Büttner langer binnenboord weten te houden. Het contract van de 22-jarige aanvaller liep deze zomer af in het Frans Heesen Stadion. Büttner trainde vervolgens vanaf het begin van de voorbereiding al weer mee met de selectie van Bob Peeters, waarna nu dus overeenstemming is bereikt over een contract voor één seizoen, met de optie voor TOP Oss om dit met nog een jaar te verlengen.

Giovanni blijft bij TOP Oss!

De geboren Doetinchemmer werd op jonge leeftijd opgepikt door Vitesse, waarna hij een aantal jaar later in de jeugdopleiding van Go Ahead Eagles terecht kwam. In Deventer wist hij zijn debuut in het betaalde voetbal te maken, maar tot een echte doorbraak kwam het niet voor Büttner. In het seizoen 2019-2020 maakte hij de overstap naar Oss, waar hij met zijn snelheid vaak een groot wapen blijkt te zijn. Veel blessureleed zette echter een streep door een groot deel van het afgelopen seizoen.

Peter Bijvelds: “Giovanni heeft zich na een periode van blessureleed op een fantastische wijze laten zien. Met zijn snelheid en inventiviteit is hij een meerwaarde voor ons team. Het is aan hem op het op te pakken en belangrijk voor ons te zijn!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Spektakelstuk eindigt in remise!

Iedereen die de wedstrijd TOP Oss tegen ADO Den Haag heeft gezien en van voetbal houdt moet als een gelukkig mens naar huis toe zijn gegaan afgelopen vrijdagavond. In een waar...