Home > Gianni Tiebosch van HSV Hoek naar TOP Oss
NIEUWS

Gianni Tiebosch van HSV Hoek naar TOP Oss

9 mei 2019

TOP Oss heeft de tweede aanwinst voor het seizoen 2019/2020 binnen. Na Jason Bourdouxhe komt ook Gianni Tiebosch de gelederen versterken. De 22-jarige middenvelder uit Etten-Leur maakt de overstap van derde divisionist HSV Hoek.

Tiebosch was donderdagmiddag samen met zijn zaakwaarnemer en familie in het Frans Heesen Stadion om zijn contract te tekenen.

Podium
Tiebosch heeft al kennis gemaakt met TOP. Hij speelde sinds de zomer van 2017 enkele vriendschappelijke duels mee. “Daarin heeft Gianni aangetoond dat hij een goed niveau haalt. Hij is vooral sterk aan de bal”, oordeelt oefenmeester Klaas Wels. “Deze club staat erom bekend dat talenten uit het amateurvoetbal de kans krijgen. Zo ook Gianni. Ik hoop dat hij de volgende in het rijtje Kevin van Veen, Fatih Kamaci en Richard van der Venne wordt.”

Creatieve speler
“Dit avontuur is voor mij geslaagd als ik basisspeler word en een contract in de wacht kan slepen”, reageert Tiebosch zelf op zijn overgang. Daarnaast stelt hij zich kort voor aan het Osse publiek. “Ik heb in de jeugd bij Unitas gespeeld. Tot aan het eerste elftal. Daarna ben ik via Rood-Wit en Baronie in Hoek terechtgekomen. Ik ben het best te omschrijven als een creatieve middenvelder met rust aan de bal, een goed inzicht en een fijne trap.”

De krabbel staat. Welkom Gianni!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Bo Geens zoekt het in Nederlands voetbal

De 25-jaar oude Bo Geens staat sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen onder de lat bij TOP Oss. Een aantal dagen na zijn komst kreeg de Belg het vertrouwen van de staf en...

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...