Home > Geslaagde online infotainmentsessie!
BUSINESSNIEUWS
Geslaagde online infotainmentsessie!
15 mei 2020

Op woensdag 13 mei werd de eerste online infotainmentsessie gehouden via Microsoft Teams, met onder andere Marc Boelle als gastspreker, de coördinator van de Keuken Kampioen Divisie.

De ontbijtsessie bracht de creativiteit in sommigen naar boven!

Complimenten voor Peter van Aar van P.A. Producties, die interessante onderwerpen en vragen naar voren haalde. Hij ging bijvoorbeeld in op welke manier de KNVB voetballen in een anderhalve meter samenleving voor zich ziet. Voor de sponsors was het verder zeker een meerwaarde om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de club. Directeur Peter Bijvelds vertelde bijvoorbeeld zijn morele verplichting als technisch directeur van een betaald voetbal organisatie op dit moment en wat de huidige stand van zaken is binnen TOP.
Tevens waren de trainer Klaas Wels en aanvoerder Rick stuy van den Herik aanwezig om te vertellen over hun dagbesteding en hoe zij het trainen en spelen van wedstrijden voor zich zien de komende periode. Als kers op de taart werd de winnaar bekend gemaakt van het meest creatieve TOP Oss ontbijt, namelijk Ben van Lith van SlimSlopen.nl! Ben nam met verschillende collega’s de tijd om een kamer volledig in te richten met TOP merchandise en laadde de auto vol met lekkernijen. Prachtig om te zien en dus meer dan verdiend.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?