Home > Gelijkspel tegen Jong FC Utrecht
NIEUWS
Gelijkspel tegen Jong FC Utrecht
10 augustus 2018

TOP Oss heeft de voorbereiding afgesloten met een remise tegen Jong FC Utrecht. Vanmiddag eindigde de achtste oefenpot in een 1-1 gelijkspel. Huseyin Dogan maakte na rust de enige Osse treffer.

Archieffoto: Niels Fleuren, die vandaag na de pauze inviel, in actie tegen Jong FC Utrecht.

Goed begin
De eerste kansen waren voor het elftal van Klaas Wels, maar Koen van der Biezen (kopbal) en Dani van der Moot (redding keeper) wisten het netje niet te laten bollen.

Slecht vervolg
De eerste de beste keer dat Jong FC Utrecht gevaarlijk voor het doel van Ronald Koeman verscheen was het wel raak. De Domstedelingen counterden en maakten in de 20e minuut 1-0. In het vervolg van het eerste bedrijf speelden TOP Oss niet best en voorkwam Koeman zelfs een tweede tegentreffer.

Herstel
Na de pauze was het stukken beter. En gretiger. Van der Moot kreeg opnieuw al vlot een mogelijkheid, maar weer stond de Utrecht-doelman in de weg. Even later viel de 1-1 alsnog. Bryan Smeets en Hennos Asmelash braken door op rechts, waarna de Haagse vleugelverdediger de bal perfect voor het doel bracht. Daar stond invaller Dogan om de 1-1 binnen te schieten.

Geen winnende
Smeets, diezelfde Dogan en Ibi Touré waren daarna nog dichtbij de 1-2, maar zij troffen allen geen doel. Zo eindigde de generale repetitie, na een matige eerste helft en een veel betere tweede, in een gelijkspel.

Opstelling TOP Oss
Koeman; Asmelash (65. Keukens), Piqué (65. Touré), Nieveld, Stuy van den Herik (46. Fleuren), Van der Sluys; Kaak (65. Ter Borgh), Smeets, Keurntjes; Van der Biezen (46. Dogan) en Van der Moot.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Wie gaat er mee naar Leeuwarden?

Op vrijdag 1 maart maken we een mooie trip naar het hoge noorden. Op de vooravond van de carnaval is SC Cambuur de tegenstander. Je kunt je inschrijven voor een busreis of de autocombi....