Home > GASSAN Diamonds is Official Timekeeper van TOP Oss
BUSINESSNIEUWS
GASSAN Diamonds is Official Timekeeper van TOP Oss
7 maart 2023
GASSAN Diamonds heeft zich voor de komende anderhalf jaar als supporter verbonden aan TOP Oss. De diamantair en juwelier gaat als Official Timekeeper van TOP Oss iedereen die de club een warm hart toedraagt tot op de seconde van haar verrichtingen op de hoogte houden.

GASSAN Diamonds is de officiële dealer van meer dan twintig van ’s werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan zestig van ’s werelds meest exclusieve horlogemerken. Als Official Celebration Partner van de KNVB en Official Timekeeper bij maar liefst vijfentwintig clubs in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisieen is GASSAN al zeer betrokken bij de voetbalwereld. Aan dat laatste rijtje voegen zij nu ook de club uit Oss toe.

Familiebedrijf
Benno Leeser, president-directeur van GASSAN Diamonds: “Bij GASSAN is voetbal meer dan de grootste bijzaak. Een club die ‘Klein Maar Dapper’ is als TOP Oss, past absoluut bij een honderd procent familiebedrijf als het onze. Daarbij staan kwaliteit, service en teamspirit al generaties lang hoog in het vaandel. Succes kan immers alleen met elkaar bereikt worden als vanuit een voorzet gescoord wordt.”

Ronnie Buitenkamp, commercieel manager bij TOP Oss verheugt zich over de samenwerking. “We zijn bij TOP Oss erg blij een partnership met Gassan Diamonds aan te hebben kunnen gaan. GASSAN is terecht trots op hun vakmanschap en historie, en TOP Oss is trots daaraan bij te mogen dragen. Onze dank gaat uit naar Benno Leeser en zijn team, die met hun familiebedrijf vanaf nu Official Timekeeper in het Frans Heesen Stadion zijn!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?