Home > Galavoorstelling TOP OSS tegen AZ, 6-0!
NIEUWS

Galavoorstelling TOP OSS tegen AZ, 6-0!

6 februari 2021

Vijf overwinningen, vier nederlagen: de voorgeschiedenis voor de thuiswedstrijd tegen Jong AZ. Er was de thuisploeg veel aan gelegen om de evenaring van het record aantal overwinningen niet te laten volgen door een even groot aantal nederlagen. Dat lukte met een galavoorstelling glansrijk!

Mart Remans, Man of the match!

Foto’s: Bert van Berkum

Eenrichtingsverkeer

Het klinkt misschien ongeloofwaardig maar TOP Oss had al voor de rode kaart, die in de vierde minuut al viel, de score al enkele malen kunnen openen. De ploeg van coach Klaas Wels koos onomwonden de aanval. De rode kaart werd ook direct afgedwongen door een knappe steekpas van nieuwkomer Livio Milts en dito loopactie van Mart Remans. Daarna duurde het eigenlijk nog best lang gezien het spelbeeld alvorens de 1 – 0 viel. Wederom een prima steekpass van Livio Milts werd door een afgemeten voorzet van Ruben Roosken vervolgd. Mart Remans scoorde behendig. Na een half uur herhaalde zich dit scenario. Nu was de man van de voorzet Olivier Rommens. Mart Remans rondde wederom uitstekend af. Nog voor de rust viel de absoluut niet geflatteerde 3-0. Philippe Rommens knalde de bal van 17 meter keihard in de bovenhoek en liet de keeper verbouwereerd achter. Zo bereikten wij een geruststellende voorsprong bij de rust.

 

6 klapper

Na de rust veranderde er nagenoeg niets aan het spelbeeld. Philippe Rommens maakte zijn tweede en onze vierde prachtige treffer! Wat een knal, wat een goal 4-0. De von een blessure teruggekeerde Trevor David speelde wederom een onberispelijke wedstrijd en zette de kroon op zijn werk met een prachtige assist op Mart Remans.

Mart wist daar wel raad mee en maakte zodoende een hattrick 5-0. Het slotakkoord was voor Livio Milts. Hij bekroonde zijn solo met een droog en onhoudbaar schot in de korte hoek. De 6 klapper was een feit! Alhoewel TOP Oss in de eindfase nog nadrukkelijk op zoek ging naar meer, met onder andere de winterversterkingen Tim Hölscher en Justin Mathieu in het veld, werd het net niet voor een zevende keer gevonden.

 

Een prachtige vrijdagavond met een prachtige overwinning! Wel hopen we dat de blessure van Sjoerd Overgoor meevalt. Hij speelde slechts kort maar blesseerde zich ongelukkig. Volgende wedstrijd is uit naar SC Cambuur op dinsdag 16 februari om 18.45 uur.

Livio Milts scoorde de 6-0 in zijn debuutwedstrijd voor TOP!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?