Home > Forumavond: Praat mee over de toekomst van TOP Oss
NIEUWS
Forumavond: Praat mee over de toekomst van TOP Oss
11 november 2022

Natuurlijk draag ook jij TOP Oss warm hart toe. Daarom heb je wellicht ideeën over de toekomst van de club, en vragen over hoe deze er nu voor staat. Daarover wil de clubleiding graag met je van gedachten wisselen tijdens een forumavond op dinsdag 6 december om 20:00 uur.

TOP Oss is Klein Maar Dapper, en allerlei mensen die betrokken zijn bij de club komen elkaar snel tegen. Toch is het handig om ook buiten de wedstrijdavonden eens de koppen bij elkaar te steken. Zo kunnen we elkaar op de hoogte brengen van het reilen en zeilen binnen de club, wat de verschillende zienswijzes daarop zijn, en hoe we samen het rood en wit zo sterk mogelijk voor de dag laten komen.

Op dinsdagavond 6 december om 20:00 uur ben je van harte welkom in de business club van het Frans Heesen Stadion. Aanmelden voor de avond kan via het onderstaande formulier. Tot ziens!

    WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

    Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

    Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

    Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...