Home > Flexspecialisten en Nagtzaam Accountants & Fiscalisten maken teamuitjes bij TOP Oss mogelijk
NIEUWS
Flexspecialisten en Nagtzaam Accountants & Fiscalisten maken teamuitjes bij TOP Oss mogelijk
12 oktober 2018

Met het complete elftal naar een thuiswedstrijd van TOP Oss? Dat kan dankzij Flexspecialisten en Nagtzaam Accountants & Fiscalisten. De twee Osse bedrijven dragen de titel ‘supportersponsor’ en maken het mogelijk dat jeugdteams – in de leeftijd van 10 tot en met 18 jaar – uitgenodigd worden.

Een avondje TOP
De twee sponsors willen jongeren op deze manier een gezellige avond uit bieden. Wat ook nog eens goed is voor de teambuilding. Niet alleen voetbalteams mogen een invitatie verwachten; ook andere sportverenigingen worden van harte welkom geheten in het Frans Heesen Stadion.

Win-win
“Wij zijn hier natuurlijk erg blij mee”, reageert directeur Peter Bijvels op het initiatief. “Op deze manier maken veel sportieve Ossenaren kennis met de club. En je weet: de jeugd heeft de toekomst. Hopelijk kunnen we hen aan de club binden. Flexspecialisten en Nagtzaam geven de voorzet, het is aan ons om er een voetbalfeest van te maken.”

Aanmelden?
Lijkt het je leuk om samen met je teamgenoten een avondje TOP Oss te beleven? Dan hoef je niet perse op de uitnodiging te wachten, want je kun je jouw ploeg nu al aanmelden via info@toposs.nl.

De voetballers van sv TOP bijten het spits af en ontvingen deze leuke uitnodiging van Huseyin Dogan.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Liefhebber van de derby

Patrick N’Koyi heeft de schaduw van de paal in het Telstar-stadion nog op zijn netvlies. Net als een duikende Etiënne Vaessen die ternauwernood zijn kopbal voor de doellijn keert. Met...

TOP Oss is klaar voor de derby!

TOP Oss - FC Den Bosch staat voor de deur. Een treffen tussen de nummers zes en vijf uit de Keuken Kampioen Divisie. Tussen rood en blauw. Een derby die garant staat voor gezonde...

Hoofdsponsors

Partners

energievergelijker
inboedelverzekering vergelijken

Divisiepartners