Home > Fletcher Hotel-Restaurant Oss en TOP Oss verlengen samenwerking
BUSINESS

Fletcher Hotel-Restaurant Oss en TOP Oss verlengen samenwerking

23 augustus 2019

De komende twee seizoenen is TOP Oss gegarandeerd van een goede horecapartner. Fletcher Hotel-Restaurant Oss heeft namelijk een krabbel gezet onder een vernieuwde overeenkomst. Dat was voor Harm Beumer (manager Fletcher Football), hotel manager John Pellekaan en Peter Bijvelds een reden om te proosten.

Fletcher blijft zodoende de horeca en de catering verzorgen in het spelershome, sponsorhome de CSE Lounge en alle skyboxen. Daarnaast serveren zij iedere week een lunch voor de spelers en het sponsordiner voor de thuiswedstrijden. Voetballers van TOP Oss kunnen bovendien overnachten in het hotel.

Bar Bistro DuCo
De lunch en het diner vinden nu nog plaats in restaurant Mister Nelson, maar niet lang meer … “Ik ben trots dat ik een nieuw concept mag aankondigen. Op 1 september gaan de deuren van Nelson sluiten en wordt alles omgetoverd tot Bar Bistro DuCo”, vertelt Pellekaan. “Wordt snel vervolgd!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Racisme? Dan voetballen we niet!

Het Nederlands betaald voetbal komt met een gezamenlijk statement tegen racisme. Met de boodschap "Racisme? Dan voetballen we niet!" laten clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en...

TOP in Town: in actie voor De Voedselbank

Maatschappelijk hoofdsponsor Hendriks Bouw en Ontwikkeling en TOP Oss zijn een samenwerking gestart met De Voedselbank Oss en omgeving. Dit is één van de initiatieven vanuit het project...