Home > Fletcher Hotel-Restaurant Oss en TOP Oss verlengen samenwerking
BUSINESS

Fletcher Hotel-Restaurant Oss en TOP Oss verlengen samenwerking

23 augustus 2019

De komende twee seizoenen is TOP Oss gegarandeerd van een goede horecapartner. Fletcher Hotel-Restaurant Oss heeft namelijk een krabbel gezet onder een vernieuwde overeenkomst. Dat was voor Harm Beumer (manager Fletcher Football), hotel manager John Pellekaan en Peter Bijvelds een reden om te proosten.

Fletcher blijft zodoende de horeca en de catering verzorgen in het spelershome, sponsorhome de CSE Lounge en alle skyboxen. Daarnaast serveren zij iedere week een lunch voor de spelers en het sponsordiner voor de thuiswedstrijden. Voetballers van TOP Oss kunnen bovendien overnachten in het hotel.

Bar Bistro DuCo
De lunch en het diner vinden nu nog plaats in restaurant Mister Nelson, maar niet lang meer … “Ik ben trots dat ik een nieuw concept mag aankondigen. Op 1 september gaan de deuren van Nelson sluiten en wordt alles omgetoverd tot Bar Bistro DuCo”, vertelt Pellekaan. “Wordt snel vervolgd!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Bo Geens zoekt het in Nederlands voetbal

De 25-jaar oude Bo Geens staat sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen onder de lat bij TOP Oss. Een aantal dagen na zijn komst kreeg de Belg het vertrouwen van de staf en...

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...