De komende twee seizoenen is TOP Oss gegarandeerd van een goede horecapartner. Fletcher Hotel-Restaurant Oss heeft namelijk een krabbel gezet onder een vernieuwde overeenkomst. Dat was voor Harm Beumer (manager Fletcher Football), hotel manager John Pellekaan en Peter Bijvelds een reden om te proosten.
Fletcher blijft zodoende de horeca en de catering verzorgen in het spelershome, sponsorhome de CSE Lounge en alle skyboxen. Daarnaast serveren zij iedere week een lunch voor de spelers en het sponsordiner voor de thuiswedstrijden. Voetballers van TOP Oss kunnen bovendien overnachten in het hotel.
Bar Bistro DuCo
De lunch en het diner vinden nu nog plaats in restaurant Mister Nelson, maar niet lang meer … “Ik ben trots dat ik een nieuw concept mag aankondigen. Op 1 september gaan de deuren van Nelson sluiten en wordt alles omgetoverd tot Bar Bistro DuCo”, vertelt Pellekaan. “Wordt snel vervolgd!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?
Marcel van der Sloot: “Zwolle creëert zeker tien kansen, maar geeft er ook zes weg”
Vanaf het begin van het seizoen was het voor interim-hoofdtrainer Marcel van der Sloot al duidelijk dat twee clubs boven het maaiveld uitsteken in de keukenkampioendivisie van jaargang...
Directieblog: Hoe loopt de zoektocht naar een hoofdtrainer?
De tweede seizoenshelft is inmiddels een aantal speelrondes onderweg. Hoe staat het met de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer en wanneer is dit seizoen geslaagd volgens technisch...
Klein Maar Dapper: Waarom heten ze eigenlijk ‘Blauwvingers’?
De derde aflevering van Klein Maar Dapper, de podcast met het wekelijkse nieuws over TOP Oss is nu te beluisteren! Abonneer je via Apple Podcasts of Spotify en hoor nieuwe afleveringen...