Home > Ferry de Regt wil zich revancheren en verlengt
NIEUWS

Ferry de Regt wil zich revancheren en verlengt

6 juni 2019

Verdediger Ferry de Regt blijft bij TOP Oss. De 30-jarige Limburger heeft het afgelopen anderhalf jaar veel blessurepech gehad en is vastberaden om te laten zien dat hij nog altijd van waarde is.

“Ferry heeft veel tegenslagen gekend, waardoor hij niet heeft kunnen brengen wat-ie voor ogen had”, reageert Peter Bijvelds. “Maar hij blijft een topspeler voor de Keuken Kampioen Divisie. Ik geloof voor de volle 100 procent in zijn revanche.”

De Regt begon dit seizoen één keer in de basis. Dat was in eigen huis tegen MVV Maastricht.

Doelen
De Regt kwam in de zomer van 2017 over van Fortuna Sittard en speelde in zijn eerste seizoen 16 wedstrijden. Tijdens het tweede jaar kwam hij tot slechts zes potjes. Dat aantal wil-ie flink opkrikken. “Ik ben fit en heb vertrouwen in mijn lichaam, maar mis uiteraard ritme. Daarom ben ik blij dat ik vanaf het begin van de voorbereiding erbij ben en wedstrijden kan spelen”, reageert de sterke verdediger zelf. “Mijn doelen zijn helder. Ik wil weer lekker veel voetballen, fit blijven en laten zien waarom ik twee jaar geleden gehaald ben.”

Touré vertrekt
Aan het verblijf van Ibi Touré komt wel een eind. De voormalig speler van FC Dordrecht en SC Cambuur gaat op zoek naar een nieuwe club. Touré kwam het afgelopen seizoen één keer binnen de lijnen.

Ibi, vrolijke gozer, bedankt!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Bo Geens zoekt het in Nederlands voetbal

De 25-jaar oude Bo Geens staat sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen onder de lat bij TOP Oss. Een aantal dagen na zijn komst kreeg de Belg het vertrouwen van de staf en...

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...