Home > Ferry de Regt wil zich revancheren en verlengt
NIEUWS

Ferry de Regt wil zich revancheren en verlengt

6 juni 2019

Verdediger Ferry de Regt blijft bij TOP Oss. De 30-jarige Limburger heeft het afgelopen anderhalf jaar veel blessurepech gehad en is vastberaden om te laten zien dat hij nog altijd van waarde is.

“Ferry heeft veel tegenslagen gekend, waardoor hij niet heeft kunnen brengen wat-ie voor ogen had”, reageert Peter Bijvelds. “Maar hij blijft een topspeler voor de Keuken Kampioen Divisie. Ik geloof voor de volle 100 procent in zijn revanche.”

De Regt begon dit seizoen één keer in de basis. Dat was in eigen huis tegen MVV Maastricht.

Doelen
De Regt kwam in de zomer van 2017 over van Fortuna Sittard en speelde in zijn eerste seizoen 16 wedstrijden. Tijdens het tweede jaar kwam hij tot slechts zes potjes. Dat aantal wil-ie flink opkrikken. “Ik ben fit en heb vertrouwen in mijn lichaam, maar mis uiteraard ritme. Daarom ben ik blij dat ik vanaf het begin van de voorbereiding erbij ben en wedstrijden kan spelen”, reageert de sterke verdediger zelf. “Mijn doelen zijn helder. Ik wil weer lekker veel voetballen, fit blijven en laten zien waarom ik twee jaar geleden gehaald ben.”

Touré vertrekt
Aan het verblijf van Ibi Touré komt wel een eind. De voormalig speler van FC Dordrecht en SC Cambuur gaat op zoek naar een nieuwe club. Touré kwam het afgelopen seizoen één keer binnen de lijnen.

Ibi, vrolijke gozer, bedankt!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...

Tim Keurntjes vertrekt bij TOP Oss

Tim Keurntjes gaat op zoek naar een nieuwe club. De 28-jarige linkspoot vertrekt na een seizoen uit Oss. De Doetinchemmer, die zowel in de verdediging als op het middenveld uit de...