Home > FC Emmen te sterk voor TOP Oss 3–1!
NIEUWS
FC Emmen te sterk voor TOP Oss 3–1!
5 februari 2022

Helaas is er in Emmen een einde gekomen aan een reeks overwinningen, de Emmenaren waren te sterk voor de ploeg uit Oss. De ploeg van Bob Peeters heeft er alles aan gedaan om de vierde overwinning op rij te behalen, maar op vrijdag 4 februari is er dan uiteindelijk een einde gekomen aan de mooie reeks. 

Strijdend ten onder gegaan.

Foto’s: ProShots

Had het anders kunnen lopen in de periodetopper in en tegen kampioenskandidaat Emmen? Jazeker. Toch was de uiteindelijke overwinning van Emmen met 3-1 verdiend.

Het eerste kwartier was verrassenderwijs voor TOP Oss. Met goed spel creëerde TOP Oss diverse dreigende momenten voor het doel van Brouwer. Na deze fase nam de thuisploeg, die in de winter enorm geïnvesteerd heeft, het heft in handen. Toch was de beste kans nog voor TOP Oss. De inzet van de alom aanwezige Joshua Sanches werd van de lijn gehaald. De beste kans voor Emmen werd even later prachtig teniet gedaan door de goed keepende Norbert Alblas. Seconden voor rust wist Emmen een 1-0 voorsprong te bereiken na een betrekkelijk korte periode van echt aanhoudende druk. Een mokerslag voor de strijders van Bob Peeters.

Na de pauze kwamen we weer sterk uit de startblokken en scoorde Jearl Margaritha na een aanval via Mathieu en Kaak beheerst 1-1. TOP Oss moest daarna weer veel balbezit dulden aan de dominant spelende Emmenaren. Echter, kansen bleven uit en de gastheren werden slordiger. Uiteindelijk werd een slordigheid van ons direct afgestraft en kwam Emmen op dat moment zeker onverwacht plotsklaps op 2-1. Dat doelpunt vergemakkelijkte het spel voor Emmen wel enigszins. In de slotfase werd het voor de statistieken ook nog 3-1.

Komende vrijdag spelen we tegen het verrassend sterk spelende Eindhoven in ons Osse Kuipje. Hopelijk met een zo vol mogelijk stadion. Dat zal toch wel!

Op naar volgende week.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

We willen onszelf nog een keer belonen

We willen onszelf nog een keer belonen

De laatste wedstrijd van het seizoen is een feit, voor dit duel zal MVV Maastricht naar het Frans Heesen Stadion afreizen. Eerder dit seizoen werd er met 1-1 gelijkgespeeld, beide ploegen...