Home > Fans > Seizoenkaarten

SEIZOENKAARTEN

In de goede, maar ook zeker de mindere tijden, kunnen wij altijd rekenen op de steun van onze hondstrouwe achterban en dat waarderen wij enorm. Ook in de huidige tijden weten wij dat jullie achter ons staan. TOP Oss zijn we namelijk met zijn allen!

Als blijk van waardering willen wij samen met onze sponsoren dan ook iets terug doen voor jullie, onze trouwe fans! Wanneer u in het seizoen 2020/2021 in het bezit was van een seizoenkaart, krijgt u de kans om tot en met 1 augustus voor €19,28 uw seizoenkaart te verlengen. Na deze datum, en voor nieuwe seizoenkaarthouders geldt dat zij zich voor €75 al kunnen verzekeren van een vaste plek in het Osse Kuipje!

Dan kunnen we binnenkort weer elke wedstrijd juichen, schreeuwen, springen, vloeken, dansen én zingen. Beleef het voetbaljaar 2021/2022. Bestel je seizoenkaart!

* Indien er wedstrijden zonder publiek gespeeld gaan worden, zullen wij een passende oplossing bieden.

* Wanneer u een kaart hebt op de B-tribune, is het mogelijk om te parkeren in het bezoekersvak. Hierdoor hoeft u bij het verlaten van het stadion niet heel het veld rond te lopen.

Online bestellen

Je kunt jouw seizoenkaart eenvoudig en snel online bestellen

Formulier

Bent u meer van pen en papier? Seizoenkaarten zijn ook te bestellen via een fysiek formulier. Wilt u deze ontvangen, stuur dan een mail naar info@toposs.nl