Home > Fans > Seizoenkaart 2024-2025

Verleng of koop nu jouw seizoenkaart en klik hier!

Verlenger?
Trouwe fans van TOP Oss verlengen hun seizoenkaart en profiteren van exclusieve korting bij tijdig verlengen tot 1 juni 2024. Als je in deze periode verlengt, ontvang jij korting op jouw seizoenkaart en maak je kans op een diner met technisch directeur Linton Posthumus, exclusief voor verlengers.
Jouw reservering staat al klaar in onze ticketshop. Lees deze stappen goed door om je kaart te verlengen:

  1. Log in op onze ticketshop.
  2. Bekijk je reservering door naar je account te gaan (telefoon linksboven, computer rechtsboven) en op het kopje ”Reserveringen” te klikken.
  3. klik op ”Ga verder” en reken direct af.
  4. Wil je een extra seizoenkaart bestellen? Ga naar het kopje seizoenkaarten en kies je stoel.

Nieuwe Seizoenkaarthouder?
Vanaf slechts €7,24 per wedstrijd heb jij jouw plekje voor 19 thuiswedstrijden in het Frans Heesen Stadion. Voor al onze seizoenkaartprijzen scrol verder.

Van plaats veranderen?
Wil je jouw seizoenkaart verlengen, maar verhuizen naar een andere plaats? Geen probleem! Mail naar info@toposs.nl met de gewenste tribune, rij en stoel. Wij zetten jouw nieuwe reservering voor je klaar zodat je nog steeds van de korting geniet, als je voor 1 juni verlengt.

Seizoenkaart – Hardcard (fysiek pasje) 
TOP Oss kiest voor duurzaamheid en digitaal gemak, daarom komt jouw seizoenkaart standaard digitaal voor jouw beschikbaar. Eén QR-code die jou voor alle reguliere thuiswedstrijden toegang geeft. Jouw seizoenkaart wordt daarom vanaf nu altijd online beschikbaar en een hardcard is dus niet meer nodig om het stadion binnen te komen.
Download jouw digitale seizoenkaart via onze bevestigingsmail na jouw bestelling in onze ticketshop en voeg jouw digitale seizoenkaart toe aan je wallet  of download hem als pdf-bestand:
a: Maak simpelweg een schermafbeelding van jouw QR-code.
b: Bewaar je digitale seizoenkaart als pdf-document op je telefoon.
c: Print jouw pdf-document uit en neem deze print bij iedere thuiswedstrijd mee naar ons stadion.

Wil je toch liever een pasje? Dan maken we deze graag voor je aan. We rekenen hiervoor vanaf dit seizoen €5,00 per seizoenkaart. Wij informeren je zodra jouw kaart klaarligt.

Jouw verlenging of aankoop van je nieuwe seizoenkaart starten, doe je door hier te klikken en naar onze ticketshop te gaan.

Tribune 

Verlengprijs

(Tot 1 juni 2024)

Reguliere prijs
A Volwassen € 160,00 € 175,00
A3 Volwassen € 180,00 € 197,50
B Volwassen € 147,50 € 162,50
C Volwassen € 125,00 € 137,50
       
A Jeugd t/m 15 of 65+ € 122,50 € 140,00
A3 Jeugd t/m 15 of 65+ € 135,00 € 158,00
B Jeugd t/m 15 of 65+ € 112,50 € 130,00
C Jeugd t/m 15 of 65+ € 95,00 € 110,00

 

Online verlengen of bestellen

Je kunt jouw seizoenkaart eenvoudig en snel online verlengen of bestellen!

Veelgestelde vragen:

Bestel nu je seizoenkaart op TOP Oss Ticketshop!

Waarom krijg ik niet meer standaard een hardcard (fysiek pasje) als seizoenkaart?
TOP Oss gaat voor duurzaamheid en digitale ontwikkelingen. Vandaar dat wij vanaf dit seizoen de seizoenkaarten digitaal aanbieden. Dit is niet alleen duurzaam, maar zorgt er ook voor dat je jouw kaart altijd bij de hand hebt op je mobiele telefoon. Als jij toch liever een hardcard seizoenkaart wenst, is deze nog steeds beschikbaar. Een hardcard kost jou € 5,00 extra. Je kunt bij het afrekenen van je seizoenkaart aangeven of je een hardcard wenst te ontvangen. Wij laten het weten als de kaart klaarligt om opgehaald te worden bij het stadion.

Hoe kan ik mijn seizoenkaart digitaal bewaren?
Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Download jouw digitale seizoenkaart via deze mail en voeg de seizoenkaart toe aan je wallet óf download hem als pdf-bestand:

a: Maak simpelweg een schermafbeelding van jouw QR-code.
b: Bewaar je digitale seizoenkaart als pdf-document op je telefoon.
c: Print jouw pdf-document uit en neem deze print bij iedere thuiswedstrijd mee naar ons stadion.

Wanneer ontvang ik mijn nieuwe seizoenkaart?
Direct na het afronden van je bestelling kun je jouw seizoenkaart direct downloaden via de bevestigingsmail van je aankoop. Heb je gekozen voor de optie hardcard (fysiek pasje)? Wij laten het je weten als je kaart klaarligt om opgehaald te worden in de Fanshop.

Tot wanneer krijg ik als verlenger korting op mijn seizoenkaart?
De verlengingsperiode loopt tot 1 juni 2024. Daarna betalen ook verlengers de reguliere prijs.

Waarom zijn de prijzen verhoogd?
Voor verlengers hanteren we een speciale korting tot 1 juni 2024. Na deze periode en voor nieuwe seizoenkaarthouders indexeren we de prijzen met 10%, een percentage dat onder meer is gebaseerd op de landelijke inflatie en toenemende kosten. We blijven één van de goedkoopste clubs uit de Keuken Kampioen Divisie en je bezoekt alle reguliere thuiswedstrijden al vanaf €7,24 per wedstrijd.

Bestel nu je seizoenkaart op TOP Oss Ticketshop!

Wil je meer weten of heb je hulp nodig? Ons team staat klaar via info@toposs.nl