Home > EVAN ROTTIER EN LIVIO MILTS NAAR TOP OSS
NIEUWS

EVAN ROTTIER EN LIVIO MILTS NAAR TOP OSS

1 februari 2021

Na het tussentijdse vertrek van Matthijs van Nispen (aanvallende middenvelder) en Mateo Aramburu (aanvaller) heeft TOP Oss aan het einde van de wintertransferperiode Livio Milts en Evan Rottier per direct aan haar selectie toegevoegd.

Livio Milts en Evan Rottier in TOP tenue.

Evan Rottier (aanvaller) komt op huurbasis over van ADO Den Haag, Livio Milts (aanvallende middenvelder/hangende spits) van Roda JC. De huurperiode geldt voor dit seizoen en uiteraard wordt er gedurende deze periode gekeken of een langer verblijf een gewenste optie is.

Technisch directeur Peter Bijvelds over de nieuwe spelers: “Evan is een periode bij ons op proef geweest en we willen hem graag aan onze selectie toevoegen. Virgilio Teixeira (loopt stage als trainer bij TOP Oss) kent hem goed en ziet potentie in hem en de wil om er vol voor te gaan. Het is aan hem om te laten zien als invaller of basisspeler dat hij een volgende stap kan maken. Livio Milts is een technisch begaafde speler met creativiteit in zijn spel. We creëren niet altijd genoeg kansen uit het aardige veldspel wat we op de mat leggen en uit onze aanvalsdrang. Dat is ook een lastig onderdeel. Creativiteit is de basis voor het creëren van die kansen. In Livio zien we een speler die dat per direct samen met onze al aanwezige spelers kan brengen. Hij heeft dit bij Roda al vaker bewezen maar komt nu bij coach Streppel niet in de plannen voor. Wintertransfers zijn altijd wat lastiger omdat het gedurende een lopend seizoen gebeurt. We zien echter duidelijk een win/win voor ons en voor de aangetrokken spelers. We willen er meer uithalen en we gaan er voor om dat te bereiken. Met alles wat we in ons hebben. Door het aantrekken van deze spelers blijft onze, in mijn optiek toch al aansprekende, selectie ook in aantal op een goede sterkte. Gezien het volle programma en de omstandigheden prettig omdat we dit seizoen (bij bijna alle clubs) meer blessures en uitval zien.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP OSS – ALMERE CITY

Ondanks een sterke wedstrijd met goed veldspel, gingen de Ossenaren uiteindelijk met 3-0 onderuit tegen de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Aankomende zaterdag wacht er weer een...