Home > ‘ERIMA open dag’ bij TOP Oss
NIEUWS
‘ERIMA open dag’ bij TOP Oss
18 juli 2018

Op zaterdag 28 juli openen wij de stadionpoorten voor jong en oud, want dan is onze open dag! Naamgegeven door kledingsponsor ERIMA. Van 10.30 tot 17.30 is iedereen van harte welkom.

Gezellige drukte tijdens de vorige editie.

Wat is er zoal te beleven? Een boel. Van bakfietschallenge tot spelerspresentatie, onze Oldstars komen in actie én we spelen een oefenwedstrijd tegen Derde divisionist HSV Hoek. Natuurlijk krijg je de kans om handtekeningen te scoren of – iets rustiger – een biertje te drinken.

Merchandise
TOP Oss is terug. En dat willen we overal zien. Hangend aan twee schouders, gewikkeld om een nek of bungelend in een auto. Daarom zijn de nieuwste TOP-artikelen verkrijgbaar bij onze stand en die van ERIMA.

Het programma
10:30 uur – Diverse spellen (mikken in het ERIMA-gatendoek, de bakfietschallenge, latje trappen en los gaan op het springkussen)
12:00 uur – Onze OldStars spelen een wedstrijd
12:40 uur – De spelerspresentatie
14:00 uur – TOP Oss vs. HSV Hoek
16:15 uur – Handtekening jagen en selfies maken met spelers

Daarna proosten we met z’n allen op een mooi seizoen en sluiten we de bar om 17.30 uur.

Tot de 28e?!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“Schoonheid telt niet meer”

In september kunnen trainers het zich veroorloven om ondanks een nederlaag tevreden te zijn. In november zouden zij na afloop kunnen zeggen: de volgende keer beter. In februari...

Lion Kaak drie jaar langer bij TOP Oss

Middenvelder Lion Kaak verlengt zijn verblijf bij TOP Oss tot 2022. De 27-jarige nummer 6 gaat zodoende voor zijn derde, vierde en vijfde jaar bij de rood-witten. Kaak kwam in de zomer...