Home > Een ‘oude’ bekende keert terug bij TOP Oss
NIEUWS
Een ‘oude’ bekende keert terug bij TOP Oss
14 mei 2022

Na een intensieve zoektocht en vele gesprekken heeft TOP Oss haar nieuwe technisch directeur gevonden. Een ‘oude’ bekende strijkt weer neer in het Frans Heesen Stadion. Vanaf 1 juni gaat Klaas Wels voor onze club aan de slag! De keuze voor Klaas is gemaakt op basis van zijn arbeidsethos, jarenlange ervaring met en toewijding voor onze club, zijn bijzondere voetbalinzichten en grote kennis van de voetbalwereld.

Klaas Wels over zijn nieuwe baan bij TOP Oss: “Ik ben blij en trots dat TOP Oss mij het vertrouwen heeft gegeven om de functie van technisch directeur te gaan vervullen. We zullen samen de club verder gaan professionaliseren en een sportklimaat creëren waarbinnen zowel de individuele spelers als het team optimaal kunnen ontwikkelen en presteren en waarmee onze supporters zich kunnen identificeren’’.

Algemeen directeur Jack van Lieshout: “Voor de komende jaren is Klaas de juiste man op de juiste plaats voor TOP Oss. In de shortlist van kandidaten was Klaas onze favoriet’’.
Wels was elf jaar werkzaam bij TOP Oss. Hij begon in 2008 als stagiair, kwam in 2010 in vaste dienst en vertrok in 2021 als succesvol hoofdtrainer. De laatste functie vervulde hij ruim 4,5 jaar en hiermee was Klaas de langst zittende coach in de Keuken Kampioen Divisie.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...