Home > “Een heel belangrijke wedstrijd”
NIEUWS
“Een heel belangrijke wedstrijd”
26 april 2019

TOP Oss haalde zeven punten uit de laatste drie wedstrijden. Een prima resultaat voor de club, al had er tegen Roda JC wel wat meer ingezeten dan de 1-1. Desondanks speelt de ploeg van Klaas Wels aardig voetbal en laat bij vlagen zien waarom zij terecht in de top-10 staan. Vandaag staat de wedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma, dat het een stuk slechter doet dan de Ossenaren.

“Voor ons wordt dit een heel belangrijke wedstrijd. FC Dordrecht kan vrijuit spelen en heeft de laatste weken een aantal prima prestaties geleverd, waaronder de 0-1 winst tegen FC Twente en de 4-4 bij RKC Waalwijk. Ze spelen leuk voetbal, zonder enige druk. Ik verwacht een wedstrijd waarbij het vuur ons aan de schenen word gelegd.”

Wels kan vanavond geen beroep doen op Jordie Briels, Dean van der Sluys en Nick Olij.

Wels kan vertrouwen putten uit de gewonnen wedstrijd in Dordrecht eerder dit seizoen, maar is er toch niet helemaal gerust op. “In Dordrecht hebben we toen met 0-1 gewonnen, maar hadden we de wedstrijd veel eerder moeten beslissen. Het zal nu een stuk moeilijker worden, omdat FC Dordrecht een heel ander elftal heeft. We zijn natuurlijk wel op elke tegenstander voorbereid en we kijken veel beelden van onze opponenten. Op die manier kunnen we inspelen op onze tegenstander.”

De trainer van TOP Oss wist al 56 punten binnen te halen, iets wat maar weinige trainers is gelukt bij TOP Oss. “Ik durf nog niet te zeggen of we de 60 punten gaan halen. We kunnen maximaal 62 punten binnenslepen, maar om dat te redden, zullen we eerst de volgende wedstrijd moeten winnen”.

Op dit moment staat TOP Oss op een zevende plaats, slechts een puntje achter rivaal FC Den Bosch. Als de Ossenaren de komende twee wedstrijden winnen (tegen FC Dordrecht thuis en uit bij Helmond Sport), zou het zelfs kunnen dat we de eerste ronde van Play-Offs over slaan. “Maar goed, dat is ver vooruit kijken. We hopen dat onze supporters er – minimaal – nog één keer volledig achter gaan staan.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...