Home > Een boek over unieke TOP Oss shirts met jouw hulp!
NIEUWSTOPIC
Een boek over unieke TOP Oss shirts met jouw hulp!
11 april 2024

Twee van onze trouwe supporters hebben ons benaderd met een fantastisch idee dat ons hart sneller doet kloppen: het creΓ«ren van een uniek boek dat de rijke geschiedenis van onze wedstrijdshirts in kaart brengt. Van de vroege dagen tot aan het heden, elke shirt vertelt een eigen verhaal.

Dit is een oproep aan jullie om deel uit te maken van dit bijzondere project. Heb je een uniek, oud of simpelweg bijzonder TOP Oss-shirt in je bezit? Misschien wel een shirt dat je op een memorabele dag hebt gedragen, of eentje met een bijzonder verhaal erachter? Wij willen het graag zien!

Hoe kun je deelnemen?
Stuur een e-mail naar communicatie@toposs.nl met het volgende:

  • Een foto van je TOP Oss-shirt.
  • Alle informatie die je over dit shirt hebt: het verhaal erachter, het seizoen waarin het werd gedragen, en wat dit shirt zo speciaal voor jou maakt.
  • Je naam en telefoonnummer

Wij zijn op zoek naar de meest unieke shirts voor in het boek.

De selectie van shirts zal later plaatsvinden, en de verhalen achter de mooiste shirts zullen een speciale plek krijgen in ons boek.

Wij kijken uit naar jullie inzendingen en naar het samenstellen van een boek dat het verhaal van generaties TOP Oss-shirts gaat vertellen.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.Β  π“πŽπ 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞π₯π₯𝐞 𝐬𝐞𝐒𝐳𝐨𝐞𝐧𝐀𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫π₯𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🀩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...