Home > Een bezoek aan De Polderhof
NIEUWS
Een bezoek aan De Polderhof
6 oktober 2018

Voor project ‘de wereldsterren’ mochten de kinderen van basisschool de Polderhof – de oude school van Dean van der Sluys – bekende personen uit de buurt interviewen. De ideale kans voor de leerlingen om Van der Sluys, Ragnar Oratmangoen en Klaas Wels vragen te stellen over de levensstijl en interesses van bekende voetballers. Een leuk verslag:

De drie kregen allerlei vragen. Zo wilde Eva weten wat hun lievelingssnack is. Ragnar, Dean en Klaas kozen alle drie voor frikandellen, een echte sportersmaaltijd. Maar dat is slechts een snack, voorafgaand aan een wedstrijd eten ze pasta of rijst met kip of vis.

Dean en Ragnar wilden altijd al profvoetballer worden, alleen waren ze totaal iets anders gaan doen als dit niet gelukt was. Dean wist nooit wat hij wilde worden en besloot pas als hij zijn diploma op de middelbare school haalden wat hij ging doen. Hij heeft deze echter nooit gehaald en had dus alle tijd om zijn droom als voetballer achterna te gaan. Ragnar heeft wel zijn diploma en als hij geen prof was geworden wilde hij graag acteur worden. Klaas heeft na zijn school gestudeerd en is hypotheekadviseur geworden.

Twan vroeg waar Dean en Ragnar zich over tien jaar zagen. Beiden zouden graag voor een topclub in het buitenland willen spelen maar spelen voor een Eredivisieclub is ook een goede ambitie. Klaas zou graag een voor Eredivisieclub willen trainen waar veel ruimte is om zijn eigen ideeën te implementeren. Twan vroeg ook of de spelers af en toe geen zin hebben om te trainen. Zoals ieder mens hebben ze er van tevoren zo nu en dan geen zin in, maar als ze op het veld staan is dat anders, dan gaan ze er vol voor. Sinds Klaas trainer is zijn de trainingen zeker zwaarden geworden, maar Dean en Ragnar zijn daar tevreden mee: “Je merkte vorig jaar dat we tegen het einde van de wedstrijd stuk zaten, dit jaar zijn we conditioneel veel beter.” Klaas staat bekend om zijn felle manier van trainen, zijn ideeën en manier van trainen leent hij van andere trainers zoals ADO-assistent Dirk Heesen en zijn grote voorbeeld Pep Guardiola.

Dean en Ragnar hebben ook voorbeelden, dus konden ze de vraag van Teun goed beantwoorden. Deans grote voorbeeld is linksback Marcelo en Ragnars voorbeeld is Ronaldinho. Ook kregen ze de vraag of ze last hadden van sterallures en of ze vaak herkend werden op straat; “In Oss worden we vaak herkend ja, maar buiten Oss helemaal niet. En soms is dat ook wel fijn.”

Het was gezellig jongens en meisjes!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Komde ok ut ollinge seizoen?

We hebben nog maar net een prachtjaar afgesloten en nu staat het seizoen 2019/2020 alweer voor de deur! Wat zou het mooi zijn als we nog zo’n tijd mogen beleven. En wat zou het mooi...

Programma voorbereiding 2019/2020

De eerste tegenstanders in voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn bekend. TOP Oss oefent onder meer tegen Eredivisionisten Willem II en RKC Waalwijk en de degradanten Excelsior en De...