Home > Eefje van Vliet: “Het is ook een avondje uit”
NIEUWS

Eefje van Vliet: “Het is ook een avondje uit”

3 april 2019

Sponsors van TOP Oss worden bij thuiswedstrijden welkom geheten door de gastdames van IBN. Eén van hen is Eefje van Vliet. Geboren en getogen Ossenaar. Ze is 40 jaar en komt uit een echte sportfamilie. Welja, sport-kijk-familie. “Mijn moeder en ik zijn hetzelfde. Onze tv’s zijn continue groen van het gras of rood van het gravel”, vertelt Van Vliet. Als liefhebster is ze in het Frans Heesen Stadion goed op haar plek.

Op Talentencampus Oss zijn IBN en TOP Oss partners in talentontwikkeling. De voetbalclub biedt een inspirerende werkplek voor medewerkers als Eefje.

Van Vliet heeft een afstand tot de arbeidsmarkt vanwege epilepsie. Een ‘normaal’ dienstverband zit er voor haar niet in en daarom staat ze op de loonlijst bij IBN. Het overgrote deel van haar uren maakt ze al bijna twee decennia bij Wasserette Oss. De overgebleven vier uur draait ze bij TOP Oss. “Dat doe ik nu anderhalf jaar en ik heb het echt naar mijn zin.”

Glimlach
“Voordat ik hier begon, werd ik op verschillende plekken ingezet. Dat is niet erg, maar dit is veel fijner. Nu heb ik een vaste stek en een vast clubje collega’s. Intussen ken ik ook veel mensen bij TOP en heb ik het gevoel dat ik erbij hoor”, legt de gastvrouw uit. In totaal zijn ze met z’n zessen en telkens helpen vier van hen bij een thuiswedstrijd. De dames controleren bandjes en kaarten en ze zorgen ervoor dat er niemand met glaswerk naar buiten gaat. Daarna wijzen ze iedereen de juiste plek. Met een grote glimlach. “We ontvangen iedereen heel vriendelijk, maar dat is geen opgave. Ik vind dat je altijd aardig moet zijn.”

Sfeer onderling
Dorinda, Monique, Benie, Annie, Tonny en Eefje combineren het werk met veel lol. Ze beginnen en eindigen iedere avond met een bakje thee. Dan verdelen ze de taken en kletsen ze na. “Iedereen heeft een vlotte babbel en het is weer eens wat andere praat”, knipoogt ze. “Het sociale aspect is erg belangrijk. Voor mij is het ook een avondje uit met erg leuk collega’s. ”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

De trainingen gaan weer van start!

We verkeren inmiddels al een heel aantal weken in onzekere tijden. Nadat de derbywedstrijd tegen FC Den Bosch werd afgelast, is het heel snel gegaan. Wedstrijden werden afgelast,...

Tegemoetkoming seizoenkaarthouders

Beste seizoenkaarthouder, Klik hier voor meer informatie over de tegemoetkoming voor het einde van seizoen 19/20.   Toppers, júllie bedankt! TERUG NAAR HET NIEUWSOVERZICHT...