Home > Drie spelers vertrekken bij TOP Oss; Ioannidis is nieuw
NIEUWS

Drie spelers vertrekken bij TOP Oss; Ioannidis is nieuw

17 oktober 2019

Joris van Gerwen, Dylan Mertens en Chovanie Amatkarijo zijn dit seizoen niet meer in Oss te bewonderen. Het trio, dat op amateurbasis aan de club verbonden was, vertrekt vanwege uiteenlopende redenen.

Dylan Mertens maakte als enige minuten in de competitie. Hij viel op bezoek bij Roda JC in.

“Bij Joris en Chovanie gaat het om wijzigende werk- en privéomstandigheden in combinatie met een matig sportief vooruitzicht in Oss”, licht Peter Bijvelds kort toe. “Dylan zag ook weinig perspectief en hij heeft mogelijk al een nieuwe club gevonden.”

Vervanger Van Gerwen
Giannis Ioannidis (21 jaar) is de nieuwe derde doelman van TOP. De Griekse goalie traint al een tijdje mee en sluit nu definitief aan. Vorig seizoen stond Ioannidis in zijn geboorteland bij Amvrisseas onder de lat.

Bedankt Joris, Dylan en Chovanie en veel succes in de toekomst.

Amatkarijo is de meest linkse op deze foto. 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – FC Volendam

Na twee uitduels, bij FC Dordrecht en N.E.C. Nijmegen, is het weer tijd voor een avondje TOP. Vrijdag komt FC Volendam op bezoek. ‘Het andere Oranje’ staat sinds de zomer onder...

Onnodig ruime nederlaag in De Goffert

TOP Oss is vrijdagavond met 3-0 onderuit gegaan bij N.E.C. Nijmegen. Geflatteerd, gezien het spelbeeld. Het elftal van Klaas Wels vocht zich na een vroege achterstand terug in de...