Home > DOELMAN NICK OLIJ NAAR TOP OSS
NIEUWS
DOELMAN NICK OLIJ NAAR TOP OSS
28 juni 2018

Haarlemmer Nick Olij staat in het seizoen 2018/2019 onder de lat in Oss. De 22-jarige keeper wordt één seizoen gehuurd van AZ en is de opvolger van Xavier Mous.

Welkom bij de club Nick!

Olij maakte in 2011 de overstap van de Koninklijke HFC naar Alkmaar en maakte sinds 2014 deel uit van de selectie. Wedstrijden keepte hij vooral in de Jupiler League; 66 stuks in de laatste twee voetbaljaren. De talentvolle goalie staat tot de zomer van 2019 bij AZ onder contract.

Veel vertrouwen
Omdat de Alkmaarse club met een andere doelman de Eerste divisie in wilde, mocht Olij verhuurd worden. Hij koos voor TOP Oss. “Dat heeft puur met het vertrouwen dat Klaas Wels, Wim Ribbens en Peter Bijvelds in me hebben uitgesproken te maken”, reageert Olij. “Zij zien me als een mogelijk belangrijke schakel en dat geeft een goed gevoel. Ik wil het grote vertrouwen terugbetalen en mezelf komend seizoen op de kaart zetten.”

Keepersstrijd
Met de komst van Olij heeft TOP Oss haar keeperstrio compleet. Ronald Koeman en Björn Haggerty zijn de andere twee doelmannen. “Het is aan hen; de strijd kan beginnen. Ik ben blij dat we met deze drie keepers van start gaan”, laat Peter Bijvelds weten.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Bo Geens zoekt het in Nederlands voetbal

De 25-jaar oude Bo Geens staat sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen onder de lat bij TOP Oss. Een aantal dagen na zijn komst kreeg de Belg het vertrouwen van de staf en...

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...