Home > Dit zijn ze, de nieuwe mannen bij TOP
NIEUWS

Dit zijn ze, de nieuwe mannen bij TOP

3 februari 2020

Afgelopen week werd het al bekend gemaakt, directeur Peter Bijvelds heeft niet stil gezeten tijdens de transferperiode en haalde maar liefst vier nieuwe spelers binnen bij TOP Oss. We hebben het natuurlijk over Kenny van der Weg, Dennis van der Heijden, Ioannis Ioannidis en de man die afgelopen vrijdag al zijn eerste minuten maakte: Samet Bulut.

Samet Bulut tegen Roda JC.

Foto: Bert van Berkum

Samet Bulut komt over van Konya Anadolu Selçukspor, een club in Turkije. Hij begon zijn carrière bij Ajax, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Hij was een veelbelovend jeugdspeler maar haalde het eerste elftal niet. Later ging hij ook nog aan de slag bij PEC Zwolle en Almere City FC. Met Samet Bulut in het elftal breidt Klaas Wels zijn mogelijkheden voorin uit. De vleugelaanvaller maakte in de wedstrijd tegen Roda JC al zijn eerste minuten, veelbelovend dus voor de 23-jarige voetballer.

Niet alleen Samet Bulut is gehaald om het elftal offensief te versterken. Centrumspits Dennis van der Heijden kwam afgelopen week officieel over naar TOP Oss vanuit Italië. Hier kwam hij uit voor Carpi FC en voorheen speelde hij voor Fermana FC. In Nederland is hij eerder ook actief geweest. ADO Den Haag, FC Dordrecht en FC Volendam staan allemaal op het lijstje.

Keeper Ioannidis is al een tijdje actief binnen de club. Na een lange periode meetrainen, is hij nu eindelijk toegevoegd aan de selectie. De Griek vond al snel zijn draai in Nederland en is hard aan de slag met de taal.

Als laatste is ook Kenny van der Weg binnengehaald in Oss. De geboren Rotterdammer heeft geruime tijd bij NAC Breda gevoetbald, maar heeft ook redelijk wat ervaring opgedaan in het buitenland. De verdediger heeft gevoetbald in België (KSV Roeselare), Schotland (Ross Country, Hamilton Academical FC) en Noorwegen (Aalesunds FK), maar keert nu terug op Nederlandse bodem om zijn kwaliteiten in te zetten voor TOP Oss.

Zij gaan strijden voor rood-wit!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Supporters TOP Oss steunen zorg

Het coronavirus slaat inmiddels ook in Nederland om zich heen. Eerder deze week werden alle mensen met vitale beroepen al bedankt via een groot applaus. Ook als TOP Oss zijnde zijn we...

TOP OSS – FC DEN BOSCH AFGELAST!!!

De derby, TOP Oss - FC Den Bosch, gaat helaas niet door. Dit ivm het Coronavirus.De nieuwe datum is nog niet bekend. Zodra wij meer informatie hebben zullen wij dit via de website en...