Home > “Deze baan geeft me rust en vastigheid”
NIEUWS

“Deze baan geeft me rust en vastigheid”

28 juni 2019

Ravi Peters is een vroege vogel. Hij is ’s ochtends vaak de eerste die voet in het Frans Heesen Stadion zet. Om de boel netjes te houden. Hij zorgt ervoor dat de gangen, de toiletten, het kantoor, de ramen en de tribunes schoon zijn. Ondertussen ziet hij iedereen binnendruppelen en verwelkomt hij ze met een glimlach.

“Ik werk verdeeld over alle ochtenden zo’n 12 uur per week. Dat doe ik nu anderhalf jaar”, licht de 35-jarige Ossenaar met Indiase roots toe. “Of het bevalt? Nou, ik wil hier écht niet weg.”

“Ik heb alleen de middelbare school afgemaakt en ik kan echt niet met druk of met stress omgaan.”

Groot compliment
Het mag ook niet van zijn vrouw Helena. Zij merkt een flink verschil aan Ravi in huize Peters. “Ik ben een stuk rustiger door mijn baan bij TOP Oss. Even leek het erop dat het vorige zomer zou stoppen, maar toen is Jurgen Wevers voor me in de bres gesprongen. Hij wilde mij niet kwijt, omdat ik volgens hem zelf zie wat er moet gebeuren. Ja, dat is een mooi compliment. Zo had ik het nog niet bekeken.”

Geen stress meer
TOP wilde Peters inderdaad niet kwijt en vond samen met IBN een mooie oplossing. Maar waarom heeft de schoonmaker eigenlijk een afstand tot de arbeidsmarkt? “Ik heb alleen de middelbare school afgemaakt en ik kan echt niet met druk of met stress omgaan. Dan word ik chagrijnig en krijg ik hoofdpijn. Dat heb ik in het verleden een aantal keer meegemaakt. De werkzaamheden bij de club geven me rust en vastigheid, dus ik zit hier goed.”

Fan
Peters geniet bovendien van de vriendelijkheid van al zijn collega’s én hij is fanatiek supporter geworden. “Eerder ging ik wel eens kijken, maar nu ben ik er elke thuiswedstrijd. Soms met mijn 7-jarig zoontje Vincenzo (Peters heeft ook een dochter van 3 jaar red.) en soms ga ik alleen. Het zijn voor mij ook mooie avonden uit voor me, want op stap ga ik niet meer”, knipoogt hij. Het is een mooie bijkomstigheid.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

“We zetten stappen”

Tegen Go Ahead Eagles verloor TOP Oss voor de tweede keer op rij met 2-1. De nederlaag bij Roda JC bood Klaas Wels weinig om aan vast te houden, maar de pot tegen de Deventernaren deed...

Selectie compleet; op de foto

De transferperiode zit erop en de selectie voor het seizoen 2019/2020 is dus - voorlopig, want het blijft de voetballerij - rond. Tijd voor hoffotograaf Bert van Berkum op de hele groep...