Home > Wedstrijdsponsor TOP OSS – Den Bosch is Bewakingsdienst Van Mook
NIEUWS
Wedstrijdsponsor TOP OSS – Den Bosch is Bewakingsdienst Van Mook
2 februari 2023
Wedstrijdsponsor Bewakingsdienst van Mook

De derby in het ‘Osse Kuipje’ wordt dit jaar gesponsord door Bewakingsdienst van Mook. Een bedrijf dat voor uw veiligheid staat, of dat nou in Oss of Den Bosch is!

Bewakingsdienst van Mook is een toonaangevend regionaal beveiligingsbedrijf in de regio Oss en Den Bosch. En geloof het of niet, dat gaat prima samen. Vanuit de passie voor veiligheid zijn ze uitgegroeid tot een krachtig familiebedrijf op het gebied van beveiliging.

Deze regionale betrokkenheid maakt dat ze situaties en omgevingen creëren waarin mensen veilig kunnen wonen, werken en leven: dát is waar ze zich dagelijks voor inzetten. Dat doen ze op bedrijventerreinen, op bouwplaatsen en tijdens evenementen, maar ook gewoon bij u thuis.

Van Mook kent de regio van binnen en buiten en zijn er sterk mee verbonden. Daardoor voelen ze zich ook verantwoordelijk voor uw leefbaarheid in hun werkgebied. Ze houden hun rayon daarom bewust klein, waardoor ze razendsnel op onveilige situaties of specifieke wensen kunnen inspelen. Door deze lokale betrokkenheid bieden ze een persoonlijke dienstverlening die maakt dat ze hun opdrachtgevers ook allemaal persoonlijk kennen.

“Veiligheid is een groot goed”, aldus eigenaar Ramon van Mook. “Toch staan mensen daar nauwelijks bij stil. Daarom doen wij dat voor ze. We beveiligen kantoorpanden, bedrijventerreinen en bouwplaatsen, maar ook particuliere woningen. We zeggen niet voor niets: wij zijn er als het om veiligheid gaat. Met ons brede dienstenpakket bieden we een antwoord op elke veiligheidsvraag.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee tekent voor TOP Oss

Sjors Ultee heeft vandaag een tweejarig contract ondertekend bij TOP Oss.  𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐬𝐬 𝐯𝐞𝐫𝐫𝐚𝐬𝐭 𝐬𝐧𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐬𝐞𝐢𝐳𝐨𝐞𝐧𝐤𝐚𝐚𝐫𝐭 𝐯𝐞𝐫𝐥𝐞𝐧𝐠𝐞𝐫𝐬! 🤩🎟 Onder de eerste tien supporters die hun seizoenkaart hebben...