Home > Dennis Janssen speelt komend seizoen voor De Treffers
NIEUWS

Dennis Janssen speelt komend seizoen voor De Treffers

30 januari 2019

Clubman Dennis Janssen verkast – in de zomer – na acht seizoenen TOP Oss naar De Treffers. De 26-jarige verdediger annex middenvelder tekent in Groesbeek een contract voor twee jaar.

“Er is een kleine om komst en daar wil ik tijd voor vrij maken”, reageert Janssen op zijn aanstaande vertrek. “Daarnaast ben ik op een leeftijd dat ik ook over mijn carrière na het voetbal moet gaan nadenken. Ik werk nu bij een accountantskantoor in Berghem en ik vind de tijd rijp om daar meer uren te maken en lager te gaan voetballen.”

Dennis Janssen in zijn jonge jaren (al is-ie nog zeker niet oud). Hier viert hij één van zijn twee doelpunten tegen FC Emmen. Die wedstrijd eindigde in 8-0.

Mooi slot
Zo komt er een eind aan een tijdperk van Janssen in Oss. Hij kwam in 2011 over vanuit de Voetbalacademie N.E.C./TOP Oss en bleef daarna de club trouw. Daarmee is hij de langstzittende speler. “Ik wil het natuurlijk op een mooie wijze afsluiten. Met een periodetitel bijvoorbeeld of deelname aan de Play Offs.”

Mister TOP?
Janssen speelde tot dusverre 195 competitiewedstrijden in het rood-wit en kan de top vijf van spelers met de meeste wedstrijden voor TOP ooit nog binnenstormen. Berry Arends (202 duels) en Wilko de Vogt (209) zijn te passeren. “Mensen noemen me wel eens Mister TOP. Ik ben daar nooit zo mee bezig, maar het heeft wel iets”, besluit hij bescheiden.

Bedankt voor alles Dennis, laten we er nog vier mooie maanden van maken!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Samenvatting Roda JC – TOP Oss

Na het duel bij Sparta Rotterdam volgde opnieuw een uitwedstrijd. Wederom tegen een Eredivisie-degradant en wederom boekte TOP Oss een resultaat. Al had het 1-1 gelijkspel toch een zure...

TOP Oss laat zege in Kerkrade glippen

TOP Oss is er vrijdagavond niet in geslaagd te winnen van Roda JC. Na 93 minuten gespeeld te hebben, verlieten de voetballers met 1-1 het veld in het zonnige Limburg. Een wedstrijd...

Voorbeschouwing Roda JC – TOP Oss

Na de klinkende 1-4 uitzege op Sparta Rotterdam maakt TOP Oss zich op voor de volgende cruciale wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie. De manschappen van Klaas Wels reizen aankomende...