Home > Dennis Hettinga en Dylan Mertens blijven in Oss
TOPIC

Dennis Hettinga en Dylan Mertens blijven in Oss

8 augustus 2019

TOP Oss heeft proefspelers Dennis Hettinga en Dylan Mertens weten te binden. De verdediger en middenvelder blijven minimaal tot de zomer van 2020 bij de rood-witten.

TOP Oss heeft proefspelers Dennis Hettinga en Dylan Mertens weten te binden. De verdediger en middenvelder blijven minimaal tot de zomer van 2020 bij de rood-witten.

Hettinga (foto links) en Mertens (onder) zijn, net als Langedijk, vrijdag inzetbaar tegen Jong Ajax. Het trio gaat respectievelijk met rugnummer 27, 24 en 9 spelen.

Foto’s: Bert van Berkum

Multi-inzetbare verdediger
Hettinga (23 jaar) komt net als Pieter Langedijk (hij werd gisteren gepresenteerd red.) van Go Ahead Eagles. Daar kwam hij de laatste twee seizoenen 26 keer binnen de lijnen. “Dennis heeft een sterk karakter en hij is verdedigend op alle plekken inzetbaar”, omschrijft Peter Bijvelds zijn aanwinst.

Creatieveling
De 25-jarige Mertens is een aanvallende middenvelder van beroep. Hij speelde van 2014 tot 2018 bij FC Volendam en vorig seizoen voor Telstar. Bijvelds: “hij voegt echt wat toe aan onze groep. Hij is fysiek sterk en vooral creatief. Van dat laatste kan de selectie wel wat extra’s gebruiken.”

Welkom in Oss jongens!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Bo Geens zoekt het in Nederlands voetbal

De 25-jaar oude Bo Geens staat sinds de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen onder de lat bij TOP Oss. Een aantal dagen na zijn komst kreeg de Belg het vertrouwen van de staf en...

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...