Home > Dean van der Sluys keert terug naar TOP Oss!
NIEUWS
Dean van der Sluys keert terug naar TOP Oss!
18 december 2019

Dean van der Sluys (24) verlaat RKC Waalwijk en keert per direct terug naar TOP Oss. Afgelopen zomer verliet de Ossenaar TOP Oss om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij de kersverse eredivisionist RKC. Saillant detail: de promotie van RKC was op het moment van ondertekenen nog niet bekend.

Dean van der Sluys kwam geblesseerd aan in Waalwijk en dat heeft hem zeer parten gespeeld. De sportieve toekomst zag er niet meer goed uit voor hem. Dean wil de sportieve toekomst weer opfleuren en krijgt daarvoor bij TOP Oss de kans. Het komend seizoen wil Dean zich bewijzen. “Ik wil mijn kansen pakken en ik ben blij dat TOP Oss mij de kans biedt om mijzelf weer op de kaart te zetten. Daar ga ik meer dan vol voor. Tevens vind ik dat RKC correct met mij is omgegaan zodat ik deze nieuwe kans ook kan pakken.” Zowel TOP Oss alsook Dean willen de komende tijd bekijken of de samenwerking een vervolg gaat krijgen in het volgend seizoen.

Welkom terug, Dean!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Gratis toegang TOP Oss – Al Nasr SC

Op zaterdag 27 juli wordt er om 16:00 uur afgetrapt tegen Al Nasr SC. De wedstrijd zal plaatsvinden op Sportpark de Passelegt in Overasselt. Aanschouw jij hoe Sjors Ultee het opneemt...