Home > Dean Guezen naar TOP Oss!
NIEUWS

Dean Guezen naar TOP Oss!

24 augustus 2020

Dean Guezen (21) gaat in Oss een overeenkomst aan voor één jaar. Guezen is een aanvallende middenvelder en speelde afgelopen seizoen nog voor SC Cambuur o21.

Dean Guezen heeft naast SC Cambuur onder andere gespeeld voor Feyenoord en ADO Den Haag. De geboren Amsterdammer kan multifunctioneel gebruikt worden in het elftal van Wels. Naast de positie van aanvallende middenvelder kan de linkspoot namelijk ook als hangende spits fungeren.

“We zijn uiteraard blij dat hij voor ons gekozen heeft. Het is een creatieve speler, we willen graag zoveel mogelijk creativiteit aan ons team toevoegen. Daarmee is dit een zeer welkome toevoeging aan onze selectie.”, aldus technisch directeur Peter Bijvelds.
Ook voor Dean Guezen voelt de keuze goed: “Ik kwam in contact met TOP Oss en na een gesprek met Peter Bijvelds en Klaas Wels was mijn keuze snel gemaakt. Het gevoel is goed en ik vind dat er een fijne sfeer hangt op de club.”

Welkom in Oss, Dean!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing TOP Oss – SC Cambuur

Vier dagen na de nederlaag bij Almere City (3-0) staat voor TOP Oss alweer de volgende wedstrijd voor de deur. De ploeg van Klaas Wels neemt het zaterdag in het eigen Frans Heesen...