Home > Dean Guezen blijft bij TOP Oss
NIEUWS

Dean Guezen blijft bij TOP Oss

10 augustus 2021

Dean Guezen blijft behouden voor TOP Oss. De 22-jarige Amsterdammer was vorig seizoen ook al actief in Oss. Zijn contract liep deze zomer af, waarna hij tijdens de voorbereiding een nieuwe verbintenis mocht proberen af te dwingen. Met succes dus!

Dean Guezen blijft in Oss!

Foto: Ronald Goudberg

Guezen kwam vorig seizoen tot 22 officiële wedstrijden, waarin hij regelmatig van waarde bleek te zijn voor toenmalig hoofdcoach Klaas Wels. Een blessure gooide echter roet in het eten voor Dean. Het grootste gedeelte van de tweede seizoenshelft ging vanwege die blessure aan zijn neus voorbij. In de laatste wedstrijden van het seizoen wist hij zijn rentree te maken in het Osse kuipje.

Dean Guezen: “Ik heb hier vorig jaar een mooi jaar gehad. Helaas raakte ik op een gegeven moment geblesseerd. Nu wil ik een heel jaar fit blijven en hetzelfde leveren als vorig jaar. Hopelijk ook nog met iets meer doelpunten!”

Peter Bijvelds over het vastleggen van Dean Guezen: “Dean blijft bij ons aangesloten. Hij heeft vorig jaar, na een veelbelovende start, veel blessureleed gekend. Ik hoop voor hem en voor ons dat hij dit jaar weer progressie kan boeken, blessurevrij blijft en kan laten zien wat hij waard is, net zoals in het begin van vorig seizoen!”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...