Home > De Treffers en TOP Oss houden elkaar in evenwicht
NIEUWS
De Treffers en TOP Oss houden elkaar in evenwicht
4 augustus 2018

Het zesde oefenduel van de voorbereiding, tussen De Treffers en TOP Oss, eindigde zaterdagmiddag in 1-1. Bryan Smeets bracht het elftal van Klaas Wels vanaf de stip op voorsprong en Sjoerd Ars maakte vlak voor het einde gelijk.

Mogelijkheden over en weer
Tijdens het eerste bedrijf waren er kansen voor beide ploegen. De thuisploeg – nog altijd onder leiding van oud-trainer Anton Janssen – kreeg de eerste, maar geen van de Groesbekers zette een voet tegen een lage voorzet. Even later belandde een fraai schot op de binnenzijde van de paal. Aan de andere kant was Patrick N’Koyi gevaarlijk. Zijn schot belandde echter in de handen van Niels Kornelis. Niet lang daarna zette Smeets proefspeler Dani van der Moot vrij voor de goalie, maar de aanvaller mistte.

Pingel
Diezelfde Van der Moot werd in de 34e minuut naar de grond gewerkt: penalty. Smeets ontfermde zich over de strafschop en schoot deze hard door het midden. Zo bracht hij de stand op 0-1.

Late gelijkmaker
In het eerste kwartier na de pauze lieten de Ossenaren het beste spel van de middag zien. Daarin kreeg Van der Moot nog een kansje, maar meer goals leverde het niet op. Na de vele wisselingen daalde het niveau en kopte Ars in de 89e minuut de 1-1 tegen de touwen.

Scoreverloop
35. Smeets (pen.) 0-1, 89. Ars 1-1

Opstelling TOP Oss
Koeman; Asmelash (63. Keukens), Piqué, Stuy van den Herik (63. Nieveld), Fleuren (Touré), Keurntjes (63. Van der Sluys); Kaak (63. Ter Borgh), Smeets (54. Rommens), Briels (63. Janssen); N’Koyi (63. Van der Biezen) en Van der Moot (63. Dogan).

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Liefhebber van de derby

Patrick N’Koyi heeft de schaduw van de paal in het Telstar-stadion nog op zijn netvlies. Net als een duikende Etiënne Vaessen die ternauwernood zijn kopbal voor de doellijn keert. Met...

TOP Oss is klaar voor de derby!

TOP Oss - FC Den Bosch staat voor de deur. Een treffen tussen de nummers zes en vijf uit de Keuken Kampioen Divisie. Tussen rood en blauw. Een derby die garant staat voor gezonde...

Hoofdsponsors

Partners

energievergelijker
inboedelverzekering vergelijken

Divisiepartners