Home > De trainingen gaan weer van start!
NIEUWS

De trainingen gaan weer van start!

15 mei 2020

We verkeren inmiddels al een heel aantal weken in onzekere tijden. Nadat de derbywedstrijd tegen FC Den Bosch werd afgelast, is het heel snel gegaan. Wedstrijden werden afgelast, trainingen gingen niet meer door en uiteindelijk is besloten dat de competitie niet meer uitgespeeld zal worden. Maar gezondheid gaat natuurlijk boven alles. Inmiddels zijn de maatregelen iets versoepelt en geeft dit ons als TOP Oss zijnde ook weer wat mogelijkheden. De trainingen zullen daardoor vanaf komende week worden hervat!

Foto’s: Ronald Goudberg

Er werd thuis volop getraind door de spelers, om fit te blijven. Maar maandag 18 mei zullen de spelers in kleine groepen terug keren naar Oss, om de draad weer langzaam op te pakken in het stadion. Het zal voor het eerst sinds twee maanden weer gaan leven in het Frans Heesen Stadion, wat er verlaten bij lag zonder de selectie en haar staf.
Uiteraard moeten ook wij ons houden aan protocollen. Hierbij hoort ook dat de trainingen tot nader bericht besloten worden afgewerkt!

Wij hopen jullie zo voldoende geïnformeerd te hebben over deze, toch mooie, ontwikkeling in deze periode. Hopelijk kunnen we elkaar snel weer treffen in het Osse Kuipje!

We zien onze selectie gelukkig snel weer op het veld, maar voorlopig op anderhalve meter….

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?