Home > De selectie is terug op het veld!
NIEUWS

De selectie is terug op het veld!

16 juli 2020

We zijn weer begonnen! Na een korte vakantie werd op 16 juli de voorbereiding voor het nieuwe seizoen dan echt gestart. Het stadion werd gevuld door de gemotiveerde selectie van TOP Oss, inclusief de nieuwe aanwinsten en een aantal proefspelers. En dit alles in de prachtige nieuwe kleding van Stanno!

Foto’s: Bert van Berkum

De spelers kwamen met een lach het veld op. Na een onzekere periode kan de voorbereiding nu echt van start gaan. Ook Matthijs van Nispen en Jordy Rondeel trainden voor het eerst mee in het Frans Heesen Stadion. Van Nispen: “Het was een pittige eerste training, maar daar hou ik van! De spelersgroep is ook enorm gezellig. Ik voel me hier goed op mijn plek.”

Dat er aan de weg getimmerd wordt in Oss werd na deze twee nieuwkomers al duidelijk, maar ook sloot er donderdag een zestal proefspelers aan bij de training: Ollie bassett, Trevor David, Kyvon Leidsman, Youri Loen, Jeffrey Neral en Diego Snepvangers.

 

Gebroeders Rommens hard aan het werk!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Competitieprogramma TOP Oss

Het nieuwe competitieprogramma is bekend! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook. Voor alle wedstrijden geldt vooralsnog dat er helaas geen uitpubliek aanwezig mag zijn....

Nieuwe keeperstrainer bij TOP Oss!

Er is een nieuwe keeperstrainer binnengehaald in Oss: Ronnie Buitenkamp. Hij speelde zelf bij OJC Rosmalen maar heeft wegens blessures zijn eigen carrière als keeper helaas stop...