Home > “De ontlading na een doelpunt kenmerkt onze ploeg, je ziet dat het echt een hecht team is.”
NIEUWS

“De ontlading na een doelpunt kenmerkt onze ploeg, je ziet dat het echt een hecht team is.”

1 maart 2021

De laatste twee wedstrijden wisten de mannen van Klaas Wels indruk te maken met hun spel. Helaas leidde dit niet tot een resultaat. TOP Oss hoopt tegen NAC Breda het goede spel van de laatste wedstrijden mee te nemen en resultaat te boeken in Breda!

“Het doelpunt van Philippe Rommens is fantastisch ingeschoten na een mooie aanval.”

Foto’s: Bert van Berkum

Almere City FC

De ploeg van Klaas Wels speelde tegen Almere City FC een uitstekende wedstrijd waarin een hoog niveau werd gehaald. “Wij zijn de hele tweede helft de baas geweest tegen Almere City FC. Na het maken van de goede comeback waren we net niet bij machten om de wedstrijd helemaal naar ons toe te trekken en de punten in Oss te houden. Helaas beslist een klein detail dat in ons nadeel uitvalt de wedstrijd, waarbij we bij de vrije trap in de 81e minuut niet scherp genoeg zijn. Dat is pijnlijk aangezien het ons een resultaat kost.”

Na een 0-2 achterstand bij rust wisten de Ossenaren de stand nog wel terug te brengen tot 2-2. Klaas Wels is het ermee eens dat de goals die er gemaakt werden zeker niet de minste waren! “Het doelpunt van Philippe Rommens is fantastisch ingeschoten na een mooie aanval. De goal van Kyvon Leidsman was er ook één om in te lijsten, aangezien de aanval vanuit achteren werd opgebouwd en uiteindelijk via veel schijven terecht kwam bij Kyvon, die een échte spitsengoal wist te maken.”

Ontlading

Na de 2-2 van Kyvon Leidsman was er veel ontlading te zien binnen de ploeg. “De ontlading na het doelpunt van Kyvon Leidsman kenmerkt onze ploeg, want je ziet dat het echt een hecht team is. Zo’n hechte ploeg is natuurlijk ook altijd fijn om onder je hoede te hebben. We vertellen elkaar de waarheid waar nodig en vieren samen een goal of een overwinning als dat mogelijk is.”

NAC Breda

De ploeg van Klaas Wels neemt het voor de vierde keer in vijf wedstrijden op tegen een topclub uit de Keuken Kampioen Divisie. Ditmaal is NAC Breda de tegenstander. “NAC Breda is een stabiele ploeg die over de nodige ervaring beschikt. De Bredanaars weten altijd wel een doelpunt te maken en naar mijn mening hebben ze ook de beste keeper van de competitie: oud-Ossenaar Nick Olij. Ze hebben veel spelers die ook in de eredivisie gespeeld hebben en een ploeg die altijd een hoog basis niveau haalt. Aan ons is het de taak om dit te bestrijden en een resultaat te boeken in Breda!”

Helaas zijn er dit seizoen vanwege het coronavirus geen fans aanwezig in het Rat Verlegh stadion. Een aderlating, aldus Wels: “Normaal gesproken wacht er voor ons een wedstrijd in een stadion gevuld met 17.000 man en ook nog een goed gevuld uitvak. Dan is het prachtig om in die ambiance te mogen spelen. Maar het blijft een fantastische plek om te komen en ik ben er ook overtuigd dat als we goed spelen, we resultaat kunnen halen!”

Blessures

Er is goed nieuws te melden vanuit de ziekenboeg; Lorenzo Piqué is weer fit en keert dan ook terug in de wedstrijdselectie. Sjoerd Overgoor, Jarni Koorman, Grad Damen, Lion Kalentjev, Dean Guezen en Giovanni Büttner moeten de wedstrijd wederom  aan zich voorbij laten gaan.

“Zo’n hechte ploeg is natuurlijk ook altijd fijn om onder je hoede te hebben.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie TOP Oss – Jong FC Utrecht

 Bij de wedstrijd van 30 april tegen Jong FC Utrecht is publiek weer welkom in het Frans Heesen Stadion. Lees hier hoe u in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.Supporters die...

TOP Oss verslaat ook Jong Ajax 0-1.

Voor alles een eerste keer luidt een welbekend gezegde. TOP Oss won afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer in haar historie een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax. Een...