Home > De KNVB heeft de wedstrijd tegen FC Groningen verplaatst
NIEUWSTOPIC
De KNVB heeft de wedstrijd tegen FC Groningen verplaatst
24 januari 2024

De KNVB heeft besloten om de geplande wedstrijd tussen TOP Oss en FC Groningen te verplaatsen van vrijdag 9 februari om 20:00 uur naar zondag 11 februari om 14:30 uur. Als club begrijpen wij dat wijzigingen in het speelschema kunnen voorkomen, met name in verband met KNVB Bekerwedstrijden, en wij respecteren de noodzaak voor flexibiliteit van de clubs. Echter is dit voor ons als club wederom een erg ongunstige verplaatsing.

Wij balen stevig van deze beslissing en uiten onze bezorgdheid om de volgende redenen. De nieuwe speeldatum valt samen met het carnavalsseizoen in Brabant, wat betekent dat Oss in deze periode “op zijn kop staat.” Onze veiligheidscoördinatoren en stewards zijn essentieel om de veiligheid van onze supporters te waarborgen. Door deze verplaatsing wordt het voor ons nagenoeg onmogelijk om voldoende personeel in te zetten.

Wij zijn van mening dat we onze supporters geen optimale uitreis kunnen bieden op deze manier. Er bestaat zelfs de mogelijkheid dat we genoodzaakt zijn de kaartverkoop te sluiten, waardoor onze loyale supporters de kans wordt ontnomen om de wedstrijd bij te wonen.

Wij zoeken ondertussen samen met de KNVB naar een oplossing om onze supporters verantwoord naar de wedstrijd te laten afreizen en ervoor te zorgen dat hun tijd bij FC Groningen aangenaam verloopt.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...