Home > “De jongens leveren altijd de volle 100% op het veld!”
NIEUWS
“De jongens leveren altijd de volle 100% op het veld!”
12 november 2021

Vorige week pakte de Ossenaren een punt bij Jong PSV. Dat gebeurde zonder Bob Peeters die ziek thuis was. Gelukkig is de Belg hersteld en staat hij vanavond weer langs de zijlijn om zijn ploeg te helpen richting een overwinning. Bob Peeters neemt het in een Brabants onderonsje op tegen Helmond Sport.

“Het is hartstikke fijn om terug te zijn. Ik heb het erg gemist en het doet mij goed om iedereen weer te zien. We hebben nu een goede trainingsweek achter de rug en hopelijk kunnen we dat vanavond ook laten zien!”

Foto’s: Bert van Berkum

Ziek

De laatste twee wedstrijden stonden onder leiding van Marcel van der Sloot. Bob Peeters had het flink te pakken, maar is gelukkig hersteld en zal vanavond weer te zien zijn langs het veld. “Ik heb het flink te pakken gehad, maar ik ben gelukkig weer hersteld.” Bob Peeters moest vanuit huis de ploeg steunen en dat ging hem niet in de koude kleren zitten. “Dat was zeker frustrerend, want je kan bijna niks doen en je hebt geen invloed. Marcel van der Sloot en ik hebben wel constant in overleg gestaan. We hebben elke dag contact gehad en dingen besproken. Voor en na de training spraken we elkaar en natuurlijk hebben we het ook gehad over de voorbereiding voor het duel met Jong PSV. Tijdens de wedstrijd heeft Marcel van der Sloot vanzelfsprekend de keuzes gemaakt. Ik was zeker blij na het zien van de 2-2 en het behalen van een resultaat.”

Terug van weggeweest

Bob Peeters is terug nadat hij twee wedstrijden heeft gemist. De Belgische oefenmeester is daarom ook blij om terug te zijn. “Het is hartstikke fijn om terug te zijn. Ik heb het erg gemist en het doet mij goed om iedereen weer te zien. We hebben nu een goede trainingsweek achter de rug en hopelijk kunnen we dat vanavond ook laten zien!”

Helmond Sport

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie liggen dicht bij elkaar. Bob Peeters verwacht dan ook dat het een spannende wedstrijd zal worden tegen Helmond Sport. “Het is een hele spannende competitie waarin er veel verschillende uitslagen zijn. Wij hebben ook al veel wedstrijden goed gespeeld, maar die verloren we uiteindelijk wel in de laatste minuten. Tegen Jong PSV speelde we een mindere tweede helft en daar weten we aan het eind van de wedstrijd wel een punt uit het vuur te slepen.”

Wilskracht

Bob Peeters heeft met zijn ploeg al vaker dit seizoen in de slotfase punten verloren. Nu tegen Jong PSV was het de omgedraaide wereld en wist zijn ploeg mede door het harde werk een punt te pakken. “We hebben al vaker ongeluk gehad, maar nu hebben we de bal door de strijd die we iedere week leveren een keer onze kant op laten vallen. We hebben nu gekregen wat we hebben verdiend en dat smaakt naar meer. Het geeft de ploeg dan ook een mentale boost dat we het ook in de slotfase kunnen. We krijgen een beloning voor de strijd die we elke wedstrijd leveren, want de jongens leveren altijd de volle 100% op het veld. Vanavond willen we de supporters het voetbal geven wat we al vaker hebben laten zien dit seizoen in het Frans Heesen Stadion. Daarmee bedoel ik natuurlijk goed voetbal en dat we deze keer aan de goede kant van de score staan.”

Blessures

Bob Peeters zal in het duel met Helmond Sport twee spelers moeten missen. Mathieu de Smet (ziek) en Stephen Buyl (knie) laten het duel aan zich voorbijgaan.

Bob Peeters keert vanavond weer terug op de bank.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

Voorbeschouwing MVV Maastricht – TOP Oss

TOP Oss kreeg genoeg kansen tegen Telstar, maar kwam niet verder dan 1-1. De Ossenaren creëerde weer genoeg kansen, maar vergaten zichzelf wederom te belonen met drie punten. Het is het...

TOP Oss opent fanshop

TOP Oss opent fanshop

De enige echte TOP Oss fanshop, vol met nieuwe items, is nu te vinden aan de Nelson Mandelaboulevard 24!  TOP Oss fanshop! Kom jij ook een keertje langs? Wat een geweldig nieuws! TOP...

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Remise TOP Oss tegen Telstar, 1-1

Het is TOP Oss ondanks een 1-0 voorsprong en enkele enorme kansen in met name de tweede helft niet gelukt om te winnen van het eveneens te laag geklasseerde Telstar. Een 1-1 remise...