Home > “De complimenten zijn mooi, maar ik zou tegen Go Ahead Eagles heel graag de punten erbij willen hebben!”
NIEUWS

“De complimenten zijn mooi, maar ik zou tegen Go Ahead Eagles heel graag de punten erbij willen hebben!”

5 maart 2021

Helaas lukte het voor de ploeg van Klaas Wels niet om een resultaat te boeken in Breda. Toch speelde de ploeg van Klaas Wels een goede wedstrijd. Nu is het de taak om de rug te rechten en vol voor de overwinning te gaan tegen wederom een sterke tegenstander in de naam van Go Ahead Eagles.

NAC Breda

Klaas beaamde dat zijn ploeg afgelopen maandag een goede wedstrijd had gespeeld. Alleen in de gebieden van de waarheid hadden de Ossenaren er meer kunnen uithalen. “We doen onszelf te kort in beide zestienmeters, dat is het voorkomen van doelpunten aangezien de twee standaard situaties in de eerste helft te gemakkelijk binnengaan. Met de kansen die wij wel weten uit te spelen, moeten we effectiever zijn en daarbij moeten we meer killerinstinct tonen.”

“Nu wacht Go Ahead Eagles en die punten zou ik er heel graag bij willen hebben!”

Foto’s: Bert van Berkum

Complimenten

Dat de ploeg van Klaas Wels de laatste weken goed voetbal op de mat weet te leggen is een understatement. Helaas hebben ze met het goede voetbal geen resultaat weten te boeken. Klaas vertelt dat hij het eens is met de woorden die zijn aanvoerder afgelopen week in een interview liet optekenen. “Het is mooi om complimenten te ontvangen voor de manier hoe wij spelen, met welke intenties we spelen en de strijd die wij in de wedstrijd te leggen. Alleen het enige wat nu nog mist zijn de punten. We hebben tegen verschillende topploegen al dat goede spel laten zien en dat je dan geen resultaat weet te boeken is zuur. Nu wacht Go Ahead Eagles en die punten zou ik er heel graag bij willen hebben!”

Go Ahead Eagles

Na een reeks van sterke tegenstanders wacht nu de nummer vijf van de KKD: Go Ahead Eagles. Klaas vindt dat zijn ploeg het niveau moet halen van de afgelopen weken en goed moet zijn in beide zestienmeters. “We moeten een goed niveau halen tegen de Deventenaren, alleen moet nu wel alles kloppen. In het gebied van de waarheid moeten we sterker zijn, want een wedstrijd wordt op een paar momenten beslist.”

Go Ahead Eagles is de ploeg die het minst gepasseerd is deze competitie. Klaas verwacht daarmee ook een lastige wedstrijd vandaag, maar gaat zoals altijd vol vertrouwen uit van de kwaliteiten van zijn eigen ploeg. “Het gaat een zware kluif worden tegen de Deventenaren, maar we gaan deze opdracht graag aan. Als we scherp zijn en helemaal op de belangrijke momenten, waar we killerinstinct moeten tonen, dan denk ik dat wij al vaak genoeg hebben aangetoond ons mannetje te kunnen staan tegen heel veel ploegen. Dus dat verwacht ik morgen ook tegen een goed Go Ahead Eagles.”

Blessures

Klaas Wels mist morgen een zestal aan spelers. Lion Kalentjev, Dean Guezen, Grad Damen, Jarni Koorman, Sjoerd Overgoor en Giovanni Büttner zullen de wedstrijd aan zich voorbij moeten laten gaan.

 

“Zo’n hechte ploeg is natuurlijk ook altijd fijn om onder je hoede te hebben.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Informatie TOP Oss – Jong FC Utrecht

 Bij de wedstrijd van 30 april tegen Jong FC Utrecht is publiek weer welkom in het Frans Heesen Stadion. Lees hier hoe u in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.Supporters die...

TOP Oss verslaat ook Jong Ajax 0-1.

Voor alles een eerste keer luidt een welbekend gezegde. TOP Oss won afgelopen vrijdagavond voor de eerste keer in haar historie een uitwedstrijd in Amsterdam tegen Jong Ajax. Een...