Home > Das Grosse Oktoberfest op 26/10 bij Talentencampus Oss
NIEUWS

Das Grosse Oktoberfest op 26/10 bij Talentencampus Oss

24 september 2019

Op zaterdag 26 oktober vindt Das GrOSSe Oktoberfest plaats in een enorme traditionele Duitse Stube bij de Talentencampus in Oss. Er is plaats voor meer dan 750 in traditionele Duitse outfit geklede bezoekers.

Carnavalsvereniging Kei Gezellie organiseert de avond. Ieder jaar organiseert deze vereniging wat voor een goed doel. Een groot deel van de opbrengst van Das GrOSSe Oktoberfest zal gaan naar Stichting Met je Hart Oss.

Het programma
De avond begint om 18.00 uur met de opening door onder andere het Gilde, waarna het eerste vat zal worden aangeslagen. Iedereen neemt plaats aan een Duitse biertafel. Vervolgens zal er een goede Duitse maaltijd geserveerd worden door een van de beste traiteurs uit de regio. Iedere bezoeker kan de hele avond genieten van drank, muziek en entertainment. Alles is in de kaartprijs inbegrepen. Artiesten zijn onder meer de band Alpenparty, SchlagerKöningin Natasja, Dieter Koblenz en Thorsten von Lippe Biesterfeld.

Er zijn nog enkele tickets te koop!
Er zijn nog losse tickets te koop via www.dasgrosseoktoberfest.nl. Op deze website kun je het gewenste aantal tickets bestellen en kun je daarnaast aangeven op welke plek je graag wil zitten. Op de website kun je nog meer informatie vinden over Das GrOSSe Oktoberfest.

(Super) Tolle Tisches
Ook zijn er nog een aantal Super Tolle Tishes en Tolle Tishes vrijgekomen. De Super Tolle Tishes zijn ‘eerste rang’ en hebben een zeer uitgebreid Duits culinair pakket. Naast een goede maaltijd, wordt later op de avond ook een Kalte Platter geserveerd met typisch Duitse lekkernijen en ter afsluiting nog een heerlijke Duitse snack. Het “hoofd van de tafel” wordt in de gelegenheid gesteld om het eerste vat tijdens de opening mee naar binnen te dragen, mee aan te slaan en een eerste proost uit te brengen (euro 1.200,00)!

De Tolle Tishes zijn ‘tweede rang’ en hebben hetzelfde uitgebreide culinaire pakket als de Super Tolle Tisches. Namelijk: een goede maaltijd, later op de avond een Kalte Platter met typisch Duitse lekkernijen en ter afsluiting nog een heerlijke Duitse snack (euro 1.000,00).

Viel Spaß Leute!

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Voorbeschouwing Telstar – TOP Oss

De afgelopen weken waren druk voor de ploeg van Klaas Wels. Twee weken waarin vier duels werden gespeeld. Morgen is de laatste van deze reeks aan de beurt. TOP Oss gaat op bezoek in...