Home > COVID regels voor thuiswedstrijden TOP Oss.
NIEUWS
COVID regels voor thuiswedstrijden TOP Oss.
9 augustus 2021

A.s. vrijdag 13 Augustus spelen wij onze eerste thuiswedstrijd van het seizoen 2021-2022 tegen VVV. De aftrap is om 20:00 uur en we hopen dan natuurlijk zo veel mogelijk steun van onze supporters op de tribune te krijgen!

Bijna terug naar normaal!
Dit seizoen keren we samen terug naar een situatie waarin het wedstrijdbezoek zal zijn zoals je voor corona gewend was. Met elkaar, zij aan zij juichend op de tribune en na afloop met een koud biertje in het supportershome de wedstrijd nabespreken.

We zijn daar bijna, maar nog niet helemaal. Onze eerste thuiswedstrijd valt binnen de door het kabinet recentelijk afgekondigde maatregelen. Concreet betekent dit het volgende:

 

 

 

Heb je voor 13 augustus vragen of zijn er zaken onduidelijk neem dan contact op met info@toposs.nl. We helpen je graag verder!

Voor toegang tot het stadion volgen we de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Supporters dienen via de App Corona Check een toegangscode te kunnen overleggen voordat zij het stadion binnengaan. Uiteraard dienen supporters ook een geldig toegangsbewijs voor de wedstrijd te hebben.

Je kunt op 1 van onderstaande 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  • Volledige vaccinatie (de laatste vaccinatie minimaal 14 dagen voorafgaand aan de wedstrijd);
  • Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van Corona;
  • Een negatieve uitslag van minder dan 24 uur voor de wedstrijd.

 

Voor meer informatie over het verkrijgen van een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app verwijzen we je naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.

Bij geen volledige vaccinatie of herstelbewijs is een (gratis) toegangstest via www.testenvoortoegang.nl vereist.

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

Alleen online verkoop; NAC Breda thuis

Volgende week zaterdag komt NAC Breda op bezoek in het Osse kuipje. De aftrap van deze wedstrijd zal om 20:00 uur zijn. LET OP! De tickets zijn alleen online verkrijgbaar en NIET aan de...