Home > Compleetprint Official Print Partner TOP Oss
BUSINESSNIEUWSTOPIC
Compleetprint Official Print Partner TOP Oss
15 december 2023

TOP Oss en Compleetprint hebben hun partnership verlengd. Compleetprint is al sinds 2011 verbonden aan TOP Oss en met deze verlengde en verhoogde overeenkomst blijft Compleetprint tot minimaal 1 juli 2026 Official Print Partner van de club.

Mark Simons, algemeen directeur Compleetprint reageert blij op de verlenging: “Vanaf heden zijn we Official Print Partner van TOP Oss en zijn we blij onze bestaande samenwerking nieuw elan te geven. We willen de TOP Oss-businessclub nog meer laten zien wat we bij Compleetprint allemaal in huis produceren. De samenwerking biedt ons de mogelijkheid ook met ons personeel gebruik te gaan maken van “Het avondje TOP”. Hetgeen het perfecte begin van het weekend is, in ieder geval voor ons wel!”

Bas van Rossum, algemeen directeur TOP Oss: “Onze samenwerking met Compleetprint gaat ver terug. We vinden het TOP samenwerken met dit Osse familiebedrijf, want ze denken echt mee en doen graag een extra stap voor hun klanten. Zowel voor het bestickeren van onze spelersbus, de reclamedoeken in ons stadion, als voor het realiseren van (creatief) drukwerk, zijn we bij hen op het juiste adres. We zijn blij met het vertrouwen voor de komende seizoenen en de verhoogde sponsoring onderstreept, dat we als club aan het bouwen zijn.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...