Home > Clubman Marcel van der Sloot twee jaar langer assistent
NIEUWS
Clubman Marcel van der Sloot twee jaar langer assistent
26 april 2019

TOP Oss heeft het contract van Marcel van der Sloot verlengd. Het clubicoon staat ook de komende twee seizoenen aan de zijde van Klaas Wels. Voor Van der Sloot (38 jaar) worden het z’n derde en vierde jaar als assistent trainer.

Meerwaarde
Directeur Peter Bijvelds heeft daarmee zijn technische staf voor het seizoen 2019/2020, die verder uit Ruud van der Rijt en Martijn van Strien bestaat, naar tevredenheid afgerond. “Ik ben te spreken over Marcel als assistent en als persoonlijkheid. Hij is echt een meerwaarde voor de staf. Niemand kan in de toekomst kijken, maar in mijn optiek heeft Marcel heel veel potentie. Ook om hoofdtrainer te worden.”

Marcel van der Sloot was zeven jaar speler, drie jaar scout en nu gaat hij voor zijn derde en vierde seizoen als assistent.

Papieren
“Toen ik nog speler was, zeiden al veel mensen tegen me dat ik later trainer zou moeten worden. Ik was altijd tactisch bezig”, vertelt de oefenmeester zelf. “Ik ben er twee jaar geleden blanco ingegaan en ik vind het bijzonder interessant. Intussen heb ik mijn TC 2-diploma op zak en begin ik komend seizoen aan de cursus TC 1. Daarnaast sta ik op eigen benen bij Cluzona in Wouw. Zo wil ik me de komende tijd verder ontwikkelen.”

De Wels-route?
Wels, met wie Van der Sloot goed klikt en fijn samenwerkt, is heel wat jaren terug ook als assistent bij TOP begonnen. Ook hij combineerde dat met een functie als eindverantwoordelijke bij een amateurclub. Ligt er eenzelfde route in het verschiet? “Als ik vooruit mág kijken, zou dat heel mooi passen bij mijn drive en ambitie. Maar dat zien we later wel. Voor nu ben ik heel blij en dankbaar dat ik deze kans bij ‘mijn cluppie’ krijg.”

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss breidt technische staf uit

TOP Oss maakt bekend dat de technische staf voor volgend seizoen verder is ingevuld.El Idrissi komt over vanuit de jeugd van FC Utrecht, waar hij het afgelopen jaar hoofdtrainer was van...