Home > CLAEREN NIEUWE RUGSPONSOR TOP OSS
BUSINESSNIEUWS
CLAEREN NIEUWE RUGSPONSOR TOP OSS
16 augustus 2021

Reeds jaren is Claeren trouwe sponsor van TOP Oss. Naast verlenging van lidmaatschap businessclub en wedstrijdbalsponsor zal de bedrijfsnaam in het nieuwe seizoen achterop de shirts van TOP Oss te zien zijn.

 

 ”CLAEREN, WE’VE GOT YOU COVERED.” 

Vlnr: Jeffrey Damen, Bob Peeters, Peter Taylor Parkins, Rick Stuy van den Herik.

Foto: Ronald Goudberg 

Zoals het slogan luidt: ”Claeren. We’ve got you covered” voegt het bedrijf daad bij woord en zorgen ze voor rugdekking aan TOP Oss.

Peter Bijvelds: “Uiteraard hartstikke mooi dat Claeren rugsponsor is geworden. Al jaren zijn ze sponsor, eerst als Taylor Mates en nu als Claeren van TOP Oss. Ze laten al jaren zien dat ze onze club en warm hart toedragen, maar meer nog de inwoners en de stad Oss.

Claeren is een onafhankelijke toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Sinds 2019 is het bedrijf uitgebreid door de overname van kantoor Taylor Mates in Oss.

Vanuit vestigingen in Den Bosch en Oss staat het bedrijf haar relaties bij middels advisering in professionele risicobeheersing en optimale inrichting van de verzekeringsportefeuille, voor zowel kleine tot grootzakelijke ondernemingen en particulieren.

Bart van Helvoort (directeur Claeren) over deze samenwerking: “Een combinatie van een maatschappelijke bijdrage om het betaald voetbal in Oss continuïteit te bieden en een vergroting van onze naamsbekendheid heeft ons gebracht om deze stap te nemen

www.claeren.nl

 

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR JE?